ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Δολοφόνησε με καραμπίνα τον αδελφό της συντρόφου του την ώρα που κοιμόταν

Κως: Δολοφόνησε με καραμπίνα τον αδελφό της συντρόφου του την ώρα που κοιμόταν

Η φρικτή υπόθεση της δολοφονίας ενός 46χρονου, στην Κω, από τον σύντροφο της αδελφής του, θα αναβιώσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, στις 16 Οκτωβρίου.

Κατηγορούμενος είναι ένας 58χρονος κάτοικος της Κω, ο οποίος στις 25 Ιουνίου 2015 πυροβόλησε με καραμπίνα τον ομφαλό της πόρτας του σπιτιού όπου διέμεναν η σύντροφός του και ο αδελφός της και στη συνέχεια πυροβόλησε τον 46χρονο άνδρα, από την Αλβανία, την ώρα που κοιμόταν στο δωμάτιό του, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» Ρόδου.

Το θύμα διακομίστηκε στο «Θριάσειο» Νοσοκομείο της Κω με τραύματα στον θώρακα, τη λεκάνη και τα πόδια και τελικά εξέπνευσε μετά από λίγη ώρα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μετά από αυτοψία στο χώρο 9 κάλυκες και διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, στο Ζηπάρι της Κω, παρουσία εισαγγελέα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου, μια λευκή μπλούζα, μια θήκη κυνηγετικού όπλου, ένα τζιν και ένα κυνηγετικό όπλο δίκανο.

Το παντελόνι και η μπλούζα βρέθηκαν σε πλαστική λεκάνη στο μπάνιο και διαπιστώθηκε ότι τα είχε πλύνει ο δράστης. Όπως προέκυψε, ήταν τα ρούχα που φορούσε όταν τέλεσε το έγκλημα.

Ο κατηγορούμενος αποδέχτηκε αμέσως τις κατηγορίες και οδήγησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω στο καρνάγιο του Ζηπαρίου, όπου είχε ρίξει το όπλο του εγκλήματος.

Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και φαρμάκων και ότι δεν θυμάται πλήρως τι συνέβη. Ανέφερε, επίσης, ότι μετά το έγκλημα επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του με την καραμπίνα, που είχε χρησιμοποιήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Απολογούμενος, παρουσίασε έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι έχει αναπηρία σε ποσοστό 67% και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχετικές ειδήσεις