ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Ερωτήματα προκαλούν στην Αστυνομία οι δηλώσεις του πατέρα

Δώρα Ζέμπερη: Ερωτήματα προκαλούν στην Αστυνομία οι δηλώσεις του πατέρα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος», η δήλωση αυτή, που έρχεται αρκετά 24ωρα μετά τη δολοφονία της 32χρονης, έχει προκαλέσει σοβαρά ερωτήματα στην Αστυνομία.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν εξετάσει μέχρι τώρα τον πατέρα της άτυχης κοπέλας επειδή τους είχε πει ότι ήταν «αναστατωμένος κι αγχωμένος», για λόγους «σεβασμού στο πένθος του», αλλά και επειδή δεν τον θεωρούσαν, μέχρι τώρα, κρίσιμο πρόσωπο στην έρευνά τους.

Όμως, οι τελευταίες δηλώσεις του δημιουργούν ερωτήματα, ειδικά επειδή από την πρώτη στιγμή είχε στρέψει το ενδιαφέρον στον εργασιακό χώρο της κόρης του, λέγοντας ότι έχει χειριστεί σημαντικές υποθέσεις, όπως τη λίστα Λαγκάρντ για το ΣΔΟΕ.

Οι αστυνομικοί επισημαίνουν το γεγονός ότι η 32χρονη ποτέ δεν είχε εργασθεί στο ΣΔΟΕ, αλλά μόνο στην ΔΟΥ Πειραιά, καθώς και ότι ο πατέρας δεν έχει καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως έχει φανεί και από αναρτήσεις και δηλώσεις της άλλης κόρης του.

Οι αστυνομικοί είναι πλέον επιφυλακτικοί για τα λεγόμενα του πατέρα της άτυχης κοπέλας και ειδικά για το γεγονός της «ακραίας σύμπτωσης» να βρίσκεται τυχαία στο σημείο της δολοφονίας την ώρα που διαπράχθηκε.

Τονίζουν ότι όλα θα διευκρινιστούν στην κατάθεσή του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις