ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Καρέ - καρέ η στιγμή της φυγάδευσης του δολοφόνου από την Ευελπίδων (video)

Δώρα Ζέμπερη: Καρέ - καρέ η στιγμή της φυγάδευσης του δολοφόνου από την Ευελπίδων (video)

Οργισμένοι συγγενείς και φίλοι έξω από το κτήριο εννιά στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων - Μάχη των αστυνομικών για να προστατέψουν τον δολοφόνο

Νέος πανικός προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (10/11) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, από συγγενείς της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη, οι οποίοι προσπάθησαν να λιντσάρουν για ακόμα μια φορά τον δολοφόνο της 32χρονης.

Ο 58χρονος αποχώρησε από τα δικαστήρια, αφού πρώτα κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή, γύρω στις 17:30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης εφοριακού στην θέα του 58χρονου ξέσπασαν και για ακόμα μια φορά ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, ενώ προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Δείτε καρέ - καρέ την φυγάδευσή του:

«Θα βγάλει το αίμα της κόρης μου»

Ξέσπασε για ακόμα μία φορά η μητέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη έξω από τα δικαστήρια, την ώρα της φυγάδευσης του 58χρονου. «Τον κρατούσαν για να μη βγάλει αίμα. Θα βγάλει το αίμα της κόρης μου. Λίγο λίγο θα βγάζει κάθε μέρα το αίμα της κόρης μου», φώναζε η μητέρα στους δημοσιογράφους, ενώ όταν της ανέφεραν ότι στην απολογία του ο δράστης ζήτησε συγγνώμη, η μητέρα φώναξε: «Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη».

Οι συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν, ωστόσο, στον συνήγορο υπεράσπισης του 58χρονου, την ώρα που εκείνος επιχειρούσε να αποχωρήσει από τα δικαστήρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δικηγόρος δεν τραυματίστηκε.

Απειλούσαν να τον λιντσάρουν

Η ανάκριση του 58χρονου έχει ολοκληρωθεί νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής αλλά λόγω της κατάστασης, ο δράστης κρατούνταν μέσα στο κτήριο 9, στις δύο εξόδους του οποίου υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η τραγική μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός της άτυχης Δώρας χτυπούσαν τα παράθυρα του κτηρίου και φώναζαν «βγάλτε έξω το δολοφόνο». Οι οργισμένοι συγγενείς της έσπασαν με τα χέρια τους ένα στέγαστρο από την πλαϊνή έξοδο του κτηρίου.

dorazemperi2 copy

Διαβάστε επίσης:

Φυγαδεύτηκε από την Ευελπίδων ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις