ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Κατέσφαξε το μικρό του αδελφό και αυτοκτόνησε - Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Ρέθυμνο: Κατέσφαξε το μικρό του αδελφό και αυτοκτόνησε - Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Συγκλονισμένη παραμένει η Κρήτη από την οικογενειακή τραγωδία στη Μισίρια Ρεθύμνου, με έναν 21χρονο να πέφτει νεκρός από το χέρι του αδερφού του, πριν βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Το έγκλημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (20/11) στα Μισίρια του Ρεθύμνου, με τα δύο αδέρφια ηλικίας 21 και 28 ετών να πέφτουν νεκρά, με τους γονείς τους να βυθίζονται στο πένθος.

Σύμφωνα με το CretaPost, το όπλο του εγκλήματος ήταν ένας μπαλτάς, με τον οποίο ο μεγάλος αδερφός χτύπησε μέχρι θανάτου τον μικρότερο. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον 28χρονο σε αυτή την πράξη.

Μόλις ο μεγάλος αδερφός κατάλαβε τι είχε κάνει, κλείστηκε στην αποθήκη του σπιτιού της οικογένειας, παίρνοντας την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του. Όσο έμεινε κλεισμένος εκεί, φαίνεται πως ήπιε ποντικοφάρμακο μαζί με ό,τι άλλο υγρό βρήκε στην αποθήκη -πληροφορίες λένε ότι κατανάλωσε μέχρι και υγρό μπαταρίας αυτοκινήτου- και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του. Στο μεταξύ, τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο ανδρών, του 28χρονου δράστη και αυτόχειρα και του 21χρονου θύματος, καλούσαν απελπισμένοι σε βοήθεια.

Ο άτυχος 21χρονος

tolis foniko2

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών για να σπάσει η πόρτα της αποθήκης και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο 28χρονος.

Στο μεταξύ, η σορός του μικρότερου αδελφού έφθανε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τους γιατρούς και το προσωπικού να βρίσκονται μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. «Ο μικρότερος αδελφός ήταν σφαγμένος», είπε χαρακτηριστικά νωρίτερα στο cretapost ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης.

ggg

Λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθανε στο νοσοκομείο και ο 28χρονος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση αφού είχε υποστεί ανακοπή. Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν μάταιες, καθώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Η νεκροψία και στους δύο πρόκειται να διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Η οικογενειακή αυτή τραγωδία φέρνει στο φως ένα πραγματικό δράμα που ζούσε η οικογένεια των δύο ανδρών, καθώς φαίνεται ότι ο 28χρονος αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι όπου ζούσε με τους γονείς και τον αδελφό του.

Τον σκότωσε ενώ κοιμόταν;

Σύμφωνα με το CretaLive, ο 28χρονος αδερφός εισέβαλε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο ηλικίας 21 ετών χρονος αδερφός του και να τον κατακρεούργησε με τον μπαλτά.

Ο μικρότερος αδερφός είχε επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε περάσει την άδειά του ενώ την επόμενη ημέρα θα έπιανε και πάλι δουλειά σε σουβλατζίδικο όπου δούλευε. Επιστρέφοντας, μάλιστα, διαπίστωσε ότι η κατάσταση του αδελφού του είχε επιδεινωθεί επειδή δεν έπινε τα φάρμακα του και είχαν συνεχείς προστριβές και καβγάδες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με μία εκδοχή, ο δράστης και αυτόχειρας δεν ήθελε να επιστρέψει στο ψυχιατρείο και φοβόταν γι’ αυτό.

Σχετικές ειδήσεις