ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αποσωληνώθηκε το μεσημέρι (05/01) - Παραμένει στην Εντατική

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αποσωληνώθηκε το μεσημέρι (05/01) - Παραμένει στην Εντατική

Συγκρατημένη αισιοδοξία από τους γιατρούς – Ποια είναι τα νέα δεδομένα για την κατάσταση της υγείας του - Η δύσκολη μάχη του παρουσιαστή για να κρατηθεί στη ζωή και η αγωνία της οικογένειάς του

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, αναφέρουν ότι οι γιατροί προχώρησαν πριν από λίγο στην αποσωλήνωσή του από τη μηχανική υποστήριξη γεγονός που γεννά πολλές ελπίδες τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του που αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του την παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο παρουσιαστής παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να αναπνεύσει μόνος του ή αν θα προχωρήσουν σε τραχειοστομία.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής, 24 Δεκεμβρίου, όταν και συνέβη το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, όπου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα τελευταία 24ωρα υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να έχει επιπλοκές και λοίμωξη του αναπνευστικού, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα», κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν ανέβασε πυρετό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο προβληματισμός για το πότε θα βγει από την καταστολή

Όπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή, αν και αρχικά οι γιατροί που τον παρακολουθούν σκόπευαν να τον «ξυπνήσουν» από την καταστολή άμεσα, ωστόσο έκριναν ό,τι είναι καλύτερο να τον «ξυπνήσουν» μετά από μία εβδομάδα, για να δουν αν ο οργανισμός του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ανταποκρίνεται χωρίς τη μηχανική υποστήριξη.

A

«Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, τώρα προσευχηθείτε»

Ο στενός φίλος του παρουσιαστή, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6 αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο αλλά και στο σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη μερικές ώρες μετά το ατύχημα.

«Οι γιατροί λένε ότι κάθε μέρα που δεν χειροτερεύει, είναι ένα καλό νέο. Γιατί το χτύπημα είναι πάρα πολύ σοβαρό στο κεφάλι. Οι γιατροί χειρουργούσαν 7-8 ώρες για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ο Κωνσταντίνος είναι με μηχανική υποστήριξη. Χθες το βράδυ οι γιατροί είπαν ότι σταμάτησε η αιμορραγία στο κεφάλι, ενώ το κρίσιμο διάστημα είναι η επόμενη μία εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν αξονική για να δουν την ανταπόκριση του εγκεφάλου» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο στενός φίλος του πρώην παρουσιαστή αποκάλυψε τον τρόμο που ένιωσε όταν πήγε στο νοσοκομείο και άκουσε την ενημέρωση των γιατρών: «Όταν έφτασα το μεσημέρι στο Ασκληπιείο στην πρώτη ενημέρωση μετά το οκτάωρο χειρουργείο και είδα το πρόσωπο, το ύφος του γιατρού που μιλούσε στην Εβελίνα (σύζυγος του Αγγελίδη) και στους άλλους συγγενείς, τρόμαξα. "Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, τώρα προσευχηθείτε" είπε ο γιατρός. Όταν ακούς αυτό, ο νους σου δεν πάει στο καλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Σχετικές ειδήσεις