ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη - σοκ στην άγρια δολοφονία 48χρονου στις Σέρρες – Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία

Εξέλιξη - σοκ στην άγρια δολοφονία 48χρονου στις Σέρρες – Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία

Συγκλονισμένη η τοπική κοινότητα των Σερρών από την άγρια δολοφονία 48χρονου – Ποια τα νέα στοιχεία στην υπόθεση – Γιατί ο 55χρονος σκότωσε, και μάλιστα με τόση αγριότητα, τον άτυχο άνδρα, τον οποίο και φιλοξενούσε στο σπίτι του - Με τσεκούρι τον χτυπούσε στο κεφάλι μέχρι να πεθάνει.

Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας ενός 48χρονου Βούλγαρου. Ένας 55χρονος επίσης Βούλγαρος επιτέθηκε με τσεκούρι στον 48χρονο την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι όπου τον φιλοξενούσε. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις έρευνες της Αστυνομίας, τον χτυπούσε με μανία, καθώς το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι αιτία της άγριας δολοφονίας ήταν προσωπικοί λόγοι που είχε ο δράστης με το θύμα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το έγκλημα έγινε το βράδυ της 11 προς 12 Φεβρουαρίου 2018 στην πόλη των Σερρών, ενώ η σορός του θύματος εντοπίστηκε τρεις ημέρες αργότερα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην οδό Εμμανουήλ Παππά.

Στον χώρο μετέβη κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, για την εξερεύνηση του χώρου και τη συλλογή ιχνών και πειστηρίων.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εξαφάνισε το τσεκούρι, με το οποίο σκότωσε τον 48χρονο, με αποτέλεσμα να μην έχουν καταφέρει οι Αρχές μέχρι στιγμής να το εντοπίσουν, αναφέρει το Τhestival.gr

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, εντοπίστηκε ο 55χρονος σε περιοχή του Σιδηροκάστρου όπου είχε καταφύγει και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Με πληροφορίες από Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και Τhestival.gr

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στις Σέρρες: Τον μαχαίρωνε στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν

Ραγδαίες εξελίξεις – Τελεσίγραφο Ερντογάν για Κυπριακό και φυσικό αέριο - Θέλει μοντέλο δύο κρατών

Συντριβή αεροπλάνου στο Ιράν: Από βέβαιο θάνατο σώθηκε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης

Σχετικές ειδήσεις