ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία: «Παραλύει» η χώρα την Τετάρτη 30 Μαΐου - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Απεργία: «Παραλύει» η χώρα την Τετάρτη 30 Μαΐου - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σε απεργιακούς ρυθμούς θα κινηθεί η χώρα την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαΐου, εξαιτίας της γενικής απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι αντιπροσωπευτικοί κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς.

Η ΓΣΕΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

Με προβλήματα και οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού αυτή την εβδομάδα.

Ειδικότερα, την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Μαΐου, τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ.

Την Πέμπτη 31 Μαΐου, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους, τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.

«Χειρόφρενο» σε τρένα και προαστιακό

Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη 30 Μαΐου τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Χωρίς πλοία την Τετάρτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Επίσης, 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΠΝΟ για τις 30 Μαΐου. Έτσι, τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.

24ωρη απεργία και στα ΜΜΕ

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 30 Μαΐου σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν και τα διοικητικά συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Κουμπάρος ο Κώστας Καραμανλής: Δείτε ποιον παντρεύει

Σχετικές ειδήσεις