ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός ΤΩΡΑ: Έκλεισαν δρόμοι στην Αττική από τα χιόνια

Καιρός ΤΩΡΑ: Έκλεισαν δρόμοι στην Αττική από τα χιόνια

Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των αυτοκινήτων που κινούνται εντός του Λεκανοπεδίου προκαλεί ήδη η κακοκαιρία «Σοφία», καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, άρχισαν να κλείνουν δρόμοι εξαιτίας των πυκνών χιονοπτώσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Περιφερειακή Οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από του ύψος του Σ.Ν. Πεντέλης 414 έως το ύψος του καταστήματος «Πανόραμα» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας «Σοφία» είναι το δριμύ ψύχος, καθώς αέριες μάζες πολικής προέλευσης θα σαρώσουν τη χώρα από βορρά προς νότο, με αποτέλεσμα τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα

Πυκνή χιονόπτωση στην Πάρνηθα

parnitha 7

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω, στο ρεύμα που οδηγεί προς το καζίνο.

Επί ποδός, εξάλλου, βρίσκονται, όλες οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, με εκχιονιστικά μηχανήματα και «αλατιέρες», ώστε το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοικτό.

Το θερμόμετρο στην Πάρνηθα βρίσκεται υπό το μηδέν και το κρύο είναι τσουχτερό.

Δείτε σχετικά:

Καιρός Live: Σοβαρά προβλήματα από τα χιόνια - Κλειστοί δρόμοι και ακυρώσεις πτήσεων (pics&vids)

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Δείτε LIVE πού χιονίζει στην Ελλάδα

Καιρός ΤΩΡΑ: Πλησιάζει την Αθήνα το βαρομετρικό – Πυκνή χιονόπτωση στη Βοιωτία και προβλήματα