ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Από τις 7 έως τις 11/9 οι εξετάσεις για τους υποψήφιους Έλληνες του εξωτερικού

Πανελλήνιες 2015: Από τις 7 έως τις 11/9 οι εξετάσεις για τους υποψήφιους Έλληνες του εξωτερικού

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εξετάσεων των μαθημάτωνΓενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των παιδιών Ελλήνων του εξωτερικού και των παιδιών Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων αρχίζει στις 7 και ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν σε Αττική και Θεσσαλονίκη και θ' αρχίζουν στις 15:30, ενώ η διάρκεια εξέτασης για κάθε μάθημα θα είναι τρεις ώρες.

Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες θα εξετάζονται, τις ίδιες ώρες και στα ίδια μαθήματα από επιτροπή που θα λειτουργήσει στο Βαθμολογικό Κέντρο.

Για την παραλαβή του Δελτίου Εξεταζομένου και για τον τόπο εξέτασης, θα λάβουν σχετική ειδοποίηση πριν την έναρξη των εξετάσεων από τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων καθώς και ο χρόνος Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για επιλογή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα οριστεί με νεότερη Υπουργική Απόφαση.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων

Σχετικές ειδήσεις