ΕΛΛΑΔΑ

Ντροπή! Ανθελληνικό παραλήρημα καθηγητή: Ύβρεις κατά Κολοκοτρώνη και Παύλου Μελά

Ντροπή! Ανθελληνικό παραλήρημα καθηγητή: Ύβρεις κατά Κολοκοτρώνη και Παύλου Μελά

Και όλα αυτά μέσα στην τάξη, με τους μαθητές να ακούν τα όσα απίστευτα ξεστόμιζε!

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε καθηγητής σε σχολείο της Κέρκυρας, καθώς εξαπέλυσε απίστευτες ύβρεις κατά των ηρώων του 1821 αλλά και του Παύλου Μελά!

Ο καθηγητής, που διορίστηκε για να διδάξει το μάθημα της Χημείας, σε σχολείο της Κέρκυρας, ακούγεται σε video να κατηγορεί τον Παύλο Μελά και τον Κολοκοτρώνη, τονίζοντας ότι αυτοί σκότωσαν παιδιά και γυναίκες ενώ υποστηρίζει πως η Μπουμπουλίνα «εξαγόραζε» ζωές με χρυσαφικά.

«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», ενώ κατά τη γνώμη του είναι ένα χείριστο δείγμα του ελληνικού πολιτισμού και «δεν ήταν ήρωας».

Ένας μαθητής τον διακόπτει και λέει «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος» με τον καθηγητή να απαντά: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. (...) Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα του έκανε θρύψαλα μικρά κρανία Εβραιόπουλων. Η ίδια η Μπουμπουλίνα εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε».

Πηγή: ΑΝΤ1 TV

Διαβάστε σχετικά:

Καταρρέουν οι ιδεοληψίες Γαβρόγλου για το μάθημα των Θρησκευτικών - Η Δικαιοσύνη μίλησε

Σχετικές ειδήσεις