ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδράσεις για την «Ελλάδα 2021»: Αποκάλεσε τον Καποδίστρια δικτάτορα – Τι απαντά

Αντιδράσεις για την «Ελλάδα 2021»: Αποκάλεσε τον Καποδίστρια δικτάτορα – Τι απαντά

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει επίσημη ανάρτηση της «Ελλάδας 2021» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν «δικτάτορας».

Ειδικότερα, επρόκειτο για tweets του Greece 2021, τα οποία παρέπεμπαν σε άρθρο του καθηγητή Αριστείδη Χατζή, μέλους της Επιτροπής, ο οποίος χαρακτήριζε τον Ιωάννη Καποδίστρια -τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας- δικτάτορα.

Δείτε τις αναφορές:

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν άμεσες και πολλοί διερωτήθηκαν αν οι απόψεις αυτές απηχούν και επίσημες απόψεις της «Ελλάδας 2021».

Ο καθηγητής Αριστείδης Χατζής, ο οποίος έγραψε και το σχετικό άρθρο, μετά τις αντιδράσεις για τα περί «δικτάτορα» Καποδίστρια μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ και να δώσει εξηγήσεις.

Ακούστε τις απαντήσεις που έδωσε:

Η «Ελλάδα 2021» -μπροστά στον θόρυβο που ξεσήκωσαν οι απόψεις του καθηγητή Αριστείδη Χατζή- πήρε θέση για το ζήτημα αργά το βράδυ της Δευτέρας (04/04).

Δείτε στην gallery τις αναρτήσεις:

Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία είναι επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», πήρε θέση λέγοντας, ουσιαστικά, ότι τα περί «δικτάτορα» Καποδίστρια είναι μια από τις απόψεις που έχουν κατατεθεί στην Επιτροπή και ότι θα αναδειχθούν όλες, εν ευθέτω χρόνω.

«Οι μεγάλοι ηγήτορες της Επανάστασης του 1821, αυτής που, εν πολλοίς, προσδιόρισε αυτό που είμαστε σήμερα, έχουν πολλές πτυχές. Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» θα τις αναδείξει ΟΛΕΣ, αλλά όχι εν μια νυκτί. Υπομονή και επιμονή (στην ενημέρωση για το έργο μας)!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Όλοι περιμένουν τη βαλλιστική εξέταση - Οι δύο εκδοχές με το όπλο

Σχετικές ειδήσεις