ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Φιλιατρά: Δολοφόνησε την 57χρονη επειδή τον είχε απολύσει

Έγκλημα στα Φιλιατρά: Δολοφόνησε την 57χρονη επειδή τον είχε απολύσει
eleutheriaonline.gr

Ένας 34χρονος Πακιστανικής καταγωγής συνελήφθη για την άγρια δολοφονία 57χρονης γυναίκας στην περιοχή του Γιόλακα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Οι κάμερες αλλά και μαρτυρίες φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στις έρευνες και οδήγησαν την αστυνομία στον συγκεκριμένο άνδρα.

Η γυναίκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρή με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, μέσα στο σπίτι της, σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr.

Το θύμα εντόπισε η αδελφή της, η οποία προηγουμένως έλειπε για λίγη ώρα από το σπίτι. Οι δύο αδελφές ζούσαν μαζί και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Χθες το μεσημέρι η μια από τις δύο πήγε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε, στα Φιλιατρά.

Επιστρέφοντας, πριν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε την αδελφή της νεκρή. Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο εργάτης είχε απολυθεί πρόσφατα από το θερμοκήπιο που διατηρούσαν οι δύο γυναίκες, με τους αστυνομικούς να κάνουν για πράξη αντεκδίκησης από τον 34χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα ευρήματα που είχαν οι αστυνομικοί, είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο στον χώρο του εγκλήματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Στην περιοχή, όπως μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, με το που μαθεύτηκε η τραγική είδηση της δολοφονίας, περίοικοι έσπευσαν στο χώρο καθώς γνώριζαν το θύμα και την αδερφή της. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας πως ήταν πάρα πολύ ευγενικές και φιλήσυχες, χωρίς να έχουν αντιπαραθέσεις με κανέναν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστελόριζο - Θερμό επεισόδιο: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί» - Έτοιμη η Ελλάδα για το Oruc Reis