ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Κεφαλονιά για τον άτυχο Κωνσταντίνο - «Δεν είχε αναφέρει κάτι, ήταν αγαθός γίγαντας»

Θρήνος στην Κεφαλονιά για τον άτυχο Κωνσταντίνο - «Δεν είχε αναφέρει κάτι, ήταν αγαθός γίγαντας»

Παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του 23χρονου Κωνσταντίνου από την Κεφαλονιά ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα.

Φαντάρος που υπηρετούσε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα, όπως και ο Κωνσταντίνος, μίλησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος για τις καταγγελίες του πατέρα του 23χρονου ότι ο γιος του αυτοκτόνησε επειδή έπεσε θύμα bullying από φαντάρους και αξιωματικούς.

«Δεν είχε αναφέρει σε κανέναν τίποτα, αλλά και πάλι σε μια κλειστή κοινωνία όπως το στρατόπεδο θα μαθαινόταν ότι κάποιος πείραξε κάποιον, εάν είχε συμβεί» είπε στην εφημερίδα νεαρός Πατρινός που υπηρετεί στο ΚΕΤχ και γνώριζε τον 23χρονο.

Ο νεαρός φαντάρος εμφανίζεται κατηγορηματικός ως προς το ενδεχόμενο o Κυριάκος να έπεσε θύμα byllying από φαντάρους. Παραδέχεται ότι κάποια ανώτερα στελέχη είναι αυστηρά, τονίζοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται για συμπεριφορές που μπορούν να χαρακτηριστούν ακραίες και οι οποίες θα οδηγήσουν ένα παιδί να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Ηταν πολύ καλό παιδί, ήρεμο. Φαινόταν κλειστός χαρακτήρας. Δεν είχε φίλους, έβλεπε μια παρέα και πήγαινε και καθόταν. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν ότι ήταν από την Κεφαλονιά. Κανείς δεν το περίμενε για το συγκεκριμένο παιδί. Πάθαμε σοκ. Στόμα είχε και μιλιά δεν είχε. Ηταν ένας αγαθός γίγαντας, 1.90 ύψος και δεν μίλαγε καθόλου, δεν ενοχλούσε κανέναν», προσθέτει ο νεαρός Πατρινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα ο Κωνσταντίνος είχε απαλλαγή από τη χρήση όπλου, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστός ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης.

Ο 23χρονος από την Κεφαλονιά ήρθε στην Πάτρα στις 24 Ιανουαρίου με μετάθεση από τη Θήβα. Πήρε επταήμερη άδεια, επανήλθε στον λόχο διοικήσεως, όπου υπηρετούσε και στη συνέχεια πήρε και άλλη επταήμερα άδεια, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα - Καταγγελία σοκ για πασίγνωστο ηθοποιό