ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά: «Ο Κυριάκος αντιμετώπισε ένα φοβερό bullying, φοβόταν ότι θα τον περάσουν στρατοδικείο»

Κεφαλονιά: «Ο Κυριάκος αντιμετώπισε ένα φοβερό bullying, φοβόταν ότι θα τον περάσουν στρατοδικείο»

Στην καταγγελία περί bullying σε βάρος του 23χρονου γιού του επέμεινε ο πατέρας του άτυχου Κυριάκου που έχασε τη ζωή του το Σάββατο στην Κεφαλονιά.

«Ήταν ένα παιδί πολυταξιδεμένο, είχε ζήσει στο εξωτερικό, είχε μια μόρφωση. Αντιμετώπισε φοβερές δυσκολίες και ένα φοβερό bullying, το οποίο δεν καταλάβαμε γιατί ο Κυριάκος ήθελε να το αντιμετωπίζει μόνος του, να μην μας στεναχωρεί», είπε στον ΑΝΤ1 ο Μ. Ευαγγελάτος, αναφέροντας πως είναι «άλλο όταν το καψώνι στο Στρατό γίνεται σε ομάδα ατόμων κι άλλο όταν γίνεται ατομικά».

«Δε θέλω να κατηγορήσω κανένα αξιωματικό ή κανένα που να είναι αθώος, θέλω να γίνει έρευνα και να αποδοθούν σωστά τα πράγματα», τόνισε ο ίδιος

Ερωτηθείς για το τι συνέβη στο παιδί του είπε πως «είχε μανία καταδίωξης» και περιέγραψε πως «είχε έρθει στο σπίτι με άδεια και φοβόταν ότι θα ‘ρθουν να τον περάσουν στρατοδικείο, επειδή είχε βγάλει φωτογραφία με πολυβόλο».

«Ο Στρατός είναι ωφέλιμο εργαλείο, εγώ του έλεγα να πάει. Εκεί θα μπορούσε να δει τη διαφορετικότητα και το χαρακτήρα», είπε ο κ. Ευαγγελάτος και «εξαρράγη» λέγοντας πως «θα πρέπει να φυλάγονται τα παιδιά μας».

Ο 23χρονος Κυριάκος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του στο νερό στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά με την οικογένειά του να υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ψυχολογική βίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό #metoo: Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη - Κλείνει η προανάκριση για τον δεύτερο ηθοποιό