ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στον εισαγγελέα σήμερα για το κορονοπάρτι των 100 ατόμων – «Σεσημασμένοι» οι διοργανωτές

Πάτρα: Στον εισαγγελέα σήμερα για το κορονοπάρτι των 100 ατόμων – «Σεσημασμένοι» οι διοργανωτές

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες για το πάρτι που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Μιντιλογλίου στην Πάτρα.

Το πάρτι αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες περιοίκων που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η έφοδος τα ξημερώματα της Κυριακής οδήγησε στον εντοπισμό 98 ατόμων που ήθελαν να γιορτάσουν το καρναβάλι παρά το γεγονός ότι η Πάτρα βρίσκεται σε αυστηρό lockdown με τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνονται καθημερινά να είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Το πάρτι τελικά έληξε άδοξα , ενώ όσοι συμμετείχαν το πλήρωσαν ακριβά. Συνολικά επιδόθηκαν σε 93 άτομα πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ στα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν ως ιδιοκτήτες του σπιτιού και διοργανωτές από 5000 ευρώ και 3000 ευρώ.

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται να έχουν διοργανώσει και το πάρτι της προηγούμενης εβδομάδας στην Οβρυά.

Γι' αυτό το λόγο, το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε είναι της τάξεως των 5.000 ευρώ.

Το πάρτι στήθηκε σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή με τους διοργανωτές να έχουν «εξασφαλίσει» ρεύμα από διπλανό σπίτι.

Ξέφρενο πάρτι και το περασμένο Σάββατο

Αποκριάτικο πάρτι, εν μέσω lockdown, είχε γίνει και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Περιβόλας. Τη στιγμή που η Αχαΐα βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο», περίπου 200 άτομα διασκέδασαν, με άφθονο αλκοόλ, χορεύοντας ο ένας πάνω στον άλλον. Αντί για μάσκες προστασίας, φόρεσαν αποκριάτικες μάσκες. Μάλιστα κάποιοι από τους συμμετέχοντες, απτόητοι, ανέβασαν στόρι και φωτογραφίες στο Ιnstagram.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα πετάξετε σήμερα χαρταετό - Τα μέτρα που ισχύουν - Τι είναι ανοικτό και τι όχι