ΕΛΛΑΔΑ

Μονή Πετράκη: Ο 37χρονος απειλεί πως θα σκοτώσει τον νέο ιερέα - Τι βρήκαν στο σπίτι του

Μονή Πετράκη: Ο 37χρονος απειλεί πως θα σκοτώσει τον νέο ιερέα - Τι βρήκαν στο σπίτι του

Μονή Πετράκη: Για το προφίλ του 37χρονου που επιτέθηκε σε Μητροπολίτες στην Μονή Πετράκη, καθώς και την συμπεριφορά που είχε ήταν ιερέας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Βέροιας, μίλησε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της κοινότητας, Σπύρος Κωτσιαντής. 

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έκανε ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίας Βαρβάρας Βέροιας, Σπύρος Κωτσιαντής για τον ιερομόναχο που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες στην Ιερά Μονή Πετράκη.

Όπως εξήγησε, ο 37χρονος πήγε στην ενορία του χωριού όταν συνταξιοδοτήθηκε ο προηγούμενος.

«Κάθισε ενάμιση χρόνο αλλά άρχισε να αποκαλύπτεται ότι έχει κάποια προβλήματα πχ δανειζόταν χρήματα από ηλικιωμένους του χωριού και δεν τα επέστρεφε, οι παρέες του φαίνονταν άνθρωποι του υποκόσμου, έβρισε τον ψάλτη την ώρα της λειτουργίας ενώ εκκρεμούν και μηνύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε πως ο δράστης και μετά την επίθεση που έκανε στη Μονή Πετράκη συνεχίζει να απειλεί τον εφημέριο του χωριού λέγοντας ότι έχει ανθρώπους έξω που θα τον βρουν και θα τον σκοτώσουν γιατί νομίζει ότι είναι η αιτία που έφυγε από το μέρος.

Ανέφερε επίσης, πως όταν έφυγε από το σπίτι που του είχε παραχωρήσει βρήκαν μέσα σε αυτό σύριγγες και ναρκωτικά.

Ερωτηθείς τον λόγο που παρέμενε στην εκκλησία μετά από αυτές τις συμπεριφορές απάντησε πως έγιναν ενέργειες άμεσα, αλλά οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με καυστικό υγρό σε Μητροπολίτες: «Θα μιλήσω με πράξεις» έγραφε τον Απρίλιο ο ιερομόναχος