ΕΛΛΑΔΑ

Εμβόλιο - Νέο σποτ: Συνεχίζουμε με μια ενισχυτική δόση που θα μας θωρακίσει ακόμα περισσότερο

Σποτ εμβόλιο ενισχυτική δόση
Νέο σπότ για τους εμβολιασμούς.
INTIME/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Εμβολιασμός - Όλες οι ειδήσεις: Μέσω του νέου σποτ ενημερώνονται οι πολίτες για την τρίτη ή ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Νέο σποτ δόθηκε στη δημοσιότητα από την ελληνική κυβέρνηση, μέσω του οποίου ενημερώνονται οι πολίτες για το ραντεβού τους για την τρίτη ή ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Ειδικότερα, στο σποτ σημειώνεται:

«Ενωθήκαμε. Συμφωνήσαμε όλοι μπροστά στο κοινό καλό. Προστατεύσαμε τη χώρα μας και μαζί προστατεύσαμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Ενωθήκαμε κι εμβολιαστήκαμε σε μια μεγάλη πλειοψηφία. Σήμερα συνεχίζουμε με μια ενισχυτική δόση που θα μας θωρακίσει ακόμα περισσότερο, ειδικά τον χειμώνα που είναι μπροστά μας.

Μια δόση που είναι ήδη διαθέσιμη για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν περάσει τα 50 τους χρόνια, όπως και για όσους ανεξαρτήτως ηλικίας έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα της Α ή της Β ομάδας.

Η διαδικασία είναι απλή. Αν έχουν περάσει 6 μήνες από την τελευταία δόση του εμβολίου, κλείστε το δικό σας ραντεβού εύκολα και γρήγορα στο emvolio.gov.gr, στα φαρμακεία ή στα ΚΕΠ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 5.449 νέα - 52 θάνατοι και 430 διασωληνωμένοι

«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον