ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: «Μας τρώνε οι τύψεις που δεν έκανε το εμβόλιο» - Συγκλονίζει ο πατέρας 27χρονου που πέθανε

Νεκρός 27χρονος Καβάλα κορονοϊός
Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του 27χρονου
Mega

Ο 27χρονος Γιώργος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας - Συγκλονίζει ο πατέρας του

Πληθαίνουν οι θάνατοι νέων από κορονοϊό. Τελευταίος, ο 27χρονος Γιώργος από την Δράμα που κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Καβάλας. Ο πατέρας του νεαρού, συγκλονισμένος από την κατάληξη, είπε πως τον τρώνε οι τύψεις που δεν προέτρεψαν το παιδί να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, από φόβο για τις παρενέργειες, παρόλο που τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι εμβολιασμένοι.

«Ήταν δύο μέτρα παλικάρι, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις. Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω και τώρα με τρώει που δεν πήγα το παιδί να του κάνω εμβόλιο εγώ γιατί καθόμασταν και ακούγαμε μήπως έχει παρενέργειες. Τώρα μας τρώνε οι τύψεις που δεν το κάναμε, μπορεί να είχε βοηθήσει το εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 27χρονου μιλώντας στο Mega.

Ο 27χρονος Γιώργος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και μόλις διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, οι γονείς του τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο. «Τον είχαμε εδώ στο σπίτι με τον covid 2-3 μέρες, πηγαίναμε με γάντια, με στολές, με τέτοια μέσα, γιατί έπρεπε κάποιος να το εξυπηρετήσει, γιατί είναι τυφλό. Το πήγαμε εδώ στην Δράμα στο νοσοκομείο, ώρα ανάγκης, ιδίως με το οξυγόνο έπεφτε. Αναγκαστήκαμε να τον πάρουνε να τον πάνε στην Καβάλα, στο διπλανό νοσοκομείο» περιγράφει ο άνδρας.

«Εγώ και η σύζυγός μου είχαμε κάνει το εμβόλιο και τώρα με τρώνε οι τύψεις που δεν το έκανα το παιδί, έπρεπε να το πάρω εγώ από το χέρι και να πάω να το κάνω. Αλλά φοβόταν η σύζυγος τις παρενέργειες, γιατί χτύπησε το παιδί» επανέλαβε ο πατέρας του 27χρονου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία στην Ιεράπετρα: Ο 54χρονος κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι

Λακωνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δύο αδερφιών - Ντυμένα γαμπροί το τελευταίο αντίο

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν