ΕΛΛΑΔΑ

Λακωνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δύο αδερφιών - Ντυμένα γαμπροί στο τελευταίο αντίο

Λακωνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δύο αδερφιών - Ντυμένα γαμπροί στο τελευταίο αντίο
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης (2/11).
ALPHA

Λακωνία: Αβάσταχτος είναι ο πόνο των γονέων που σήμερα έθαψαν και τα δύο παιδιά τους μετά το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 2/11 – Ράγισαν καρδιές στους Μολάους Λακωνίας - Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Ντυμένοι γαμπροί οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία οι δύο αδελφοί, ο Παναγιώτης και ο Νικόλαος, ηλικίας 36 και 33 ετών από τους Μολάους Λακωνίας που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 2/11.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha οι εικόνες από την κηδεία των δύο νέων προκαλούν ανατριχίλα. «Τα ντύσανε γαμπρούς σήμερα. Η μάνα τους ήθελε να τα δει γαμπρούς στην εκκλησία υπό άλλες συνθήκες» είπε μεταξύ άλλων η πρώτη εξαδέλφη τους, μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

Δείτε την gallery:

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης (2/11) επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της διασταύρωσης προς Γλυκόβρυση στη Μακρυνάρα.

«Έφυγαν δύο νέα παιδιά. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Τους ήξερα από μικρούς και μάλιστα ο δεύτερος ο Νίκος εργαζόταν στο Δήμο μέσω ενός προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και νικητής της ζωής αφού είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο και είχε βγει νικητής», δήλωσε στο Newsbomb.gr, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης για το τραγικό συμβάν.

Και πρόσθεσε: «Όταν το μάθαμε πάθαμε σοκ. Είναι άδικο. Και προέρχονται από μία οικογένεια μαχητών. Δεν αξίζει σε κανένα γονιό να χάνει τα παιδιά του. Δεν έχουν πλέον κανέναν άλλον στο κόσμο. Ήταν δύο αδέρφια αχώριστα παντού ήταν μαζί. Ήταν τόσο αγαπημένοι. Έτσι έφυγαν και μαζί».

Δείτε την gallery:

Ολισθηρότητα λόγω βροχής, λάδια στο δρόμο και απώλεια ελέγχου είναι οι πιθανότερες αιτίες της τραγωδίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Ραγδαία αύξηση το ιικό φορτίο δείχνουν τα λύματα