ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δολοφονία σε μίνι μάρκετ-«Να ηρεμήσει η ψυχή του παιδιού μου», λέει η μάνα του 44χρονου

Δολοφονία μίνι μάρκετ Θεσσαλονίκη
Κακουργηματική δίωξη στους δυο δράστες
Intime News

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 44χρονου που δολοφονήθηκε σε μίνι μάρκετ στην οδό Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα

«Δεν περίμενα το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος», είπε συγκλονισμένη η μητέρα του 44χρονου που πυροβολήθηκε θανάσιμα από ληστή, μέσα σε μίνι μάρκετ στην Τούμπα, όπου εργαζόταν, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη των δύο δραστών που λήστεψαν και σκότωσαν τον 44χρονο υπάλληλο καταστήματος ψιλικών στη οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, η μητέρα του θύματος είπε στο Mega: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και την αστυνομία που έκανε τη δουλειά της. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Πιάσανε τους δολοφόνους. Η ψυχούλα του να ηρεμήσει και η δικιά μου η ψυχή».

«Ευχαριστώ όλη την αστυνομία, τα κανάλια και όλο τον κόσμο που στηρίξανε το παιδί μου», πρόσθεσε η μητέρα του 44χρονου.

Κακουργηματική δίωξη στους δυο δράστες

Ποινική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών σε βάρος των δύο ατόμων που κατηγορούνται για την υπόθεση της φονικής ληστείας σε κατάστημα ψιλικών. Πρόκειται για 27χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται ως δράστης της ληστείας μετά φόνου και τον 35χρονο Έλληνα συνεργό του.

Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον πρώτο για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ στον δεύτερο για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Και οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως διαθέτουν ποινικό παρελθόν και είναι γνώριμοι των αστυνομικών Αρχών.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε το πρωί στο σπίτι του και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται μέχρι αυτή την ώρα. Για την περίπτωσή του αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την 4η τακτική ανακρίτρια ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να απολογηθεί. Είχε προηγηθεί η σύλληψη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, του 35χρονου συνεργού του.

Ο 35χρονος μετήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια, ενώ φέρεται να παραδέχθηκε στην εισαγγελέα ότι βρισκόταν μαζί με τον 27χρονο, χωρίς όμως να γνωρίζει ούτε για τη ληστεία ούτε για τη δολοφονία. «Κάναμε τον τελευταίο καιρό παρέα», φέρεται να είπε στην εισαγγελέα, που τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της

Καιρός – Αρναούτογλου: Μεγάλο καιρικό σασπένς από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά