ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: H viral νονά που «λαμπάδιασε» σε βάφτιση αποκαλύπτει - «Έχασα τούφες αλλά ακόμα γελάμε»

Η viral νονά
Η viral νονά

Κρήτη: Οι πρώτες δηλώσεις της νονάς που πήραν φωτιά τα μαλλιά της

Σε λίγα λεπτά έγινε viral! Ο λόγος για την Ελίνα Ανδριώτη, μια γυναίκα που είδε τον εαυτό της σε «ολόκληρο» το ελληνικό διαδίκτυο εξαιτίας ενός ξεκαρδιστικού απροόπτου σε βάπτιση στην Κρήτη.

Η Ελίνα Ανδριώτη μίλησε στην ιστοσελίδα Creta Live και περιέγραψε τα γεγονότα που την οδήγησαν να «χάσει» κάποιες τούφες από τα σγουρά μαλλιά της. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι όταν «μύρισε καμένο» σε ολόκληρη την εκκλησία ενώ ήταν σε εξέλιξη η βάφτιση, αισθάνθηκε αμήχανα.

Η νονά, τα μαλλιά της οποία πήραν φωτιά ενώ έβαζε λάδι στο νεοφώτιστο, έγινε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της ημέρας πανελλαδικά. Όπως είπε, το περιστατικό στάθηκε αφορμή να γελάνε όλοι στη συνέχεια του μυστηρίου και όλης της βραδιάς που ακολούθησε. «Ακόμα γελάμε και φυσικά θα το θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια», ανέφερε.

Η νονά με τα… καμένα μαλλιά δεν περίμενε, όπως τόνισε, να έχει τόση απήχηση η δημοσιοποίησή της περιπέτειάς της, ωστόσο όχι μόνο δεν αισθάνεται άσχημα αλλά αντιθέτως χαίρεται αν – έστω και άθελά της – μπόρεσε να κάνει κάποιους συνανθρώπους μας που είδαν το περίφημο βίντεο, να χαμογελάσουν, μέσα στον ορυμαγδό των άσχημων ειδήσεων που μας κατακλύζουν.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο βίντεο: Νονά «πήρε φωτιά» σε βάφτιση στην Κρήτη - Το στιγμιότυπο που έγινε viral