ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ζήτησε να δώσει Πανελλήνιες για να εισαχθεί στη Νομική

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ζήτησε να δώσει Πανελλήνιες για να εισαχθεί στη Νομική
Τα αιτήματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Μαλανδρινού

Στις φυλακές Μαλανδρινού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Το αίτημά του για μεροκάματα αλλά και για... πανελλαδικές εξετάσεις!

Από την Δευτέρα 6 Ιουνίου έχει μεταφερθεί ο δολοφόνος σύζυγος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές Μαλανδρινού.

Αν και είχε ζητήσει να παραμείνει στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού, για λόγους ασφαλείας, το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν Κρούτς βρίσκεται σε τριήμερη καραντίνα εν όψει των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο κελί του μόνος του μέχρι να του φέρουν κάποιο συγκάτοικο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε από τη διεύθυνση φυλακών Μαλανδρινού να ξεκινήσει μεροκάματα στις φυλακές. Το αίτημά του είναι υπό επεξεργασία αφού στον Κορυδαλλό είχε απορριφθεί όταν βρέθηκε με κινητό στο κελί του.

Το δεύτερο αίτημα του Αναγνωστόπουλου είναι να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις με σκοπό να μπει στη Νομική Σχολή.

Οι πρώτες ώρες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Μαλανδρινού

Ο καθ' ομολογίαν δράστης τις πρώτες του ώρες στη νέα φυλακή μιλάει στον πληθυντικό σε όλους έχοντας μαζί του βιβλία – ανάμεσά τους και νομικά – αλλά και πολλές φωτογραφίες της κόρης του, τη μητέρα της οποίας δολοφόνησε άγρια στα Γλυκά Νερά.

«Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματά μας για παραμονή στον Κορυδαλλό που είναι ασφαλής φυλακή» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης υπενθυμίζοντας ότι το περιστατικό απόπειρας επίθεσης σε βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από αλλοδαπό που είχε κινηθεί εναντίον του με πρόθεση κατά της ζωής του και σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήγε σε έναν άγνωστο χώρο γι’ αυτόν. Εμείς θα κάνουμε κινήσεις για άμεση επιστροφή του. Είναι επισφαλές να παραμείνει στις φυλακές Μαλανδρίνου» πρόσθεσε ο δικηγόρος του.

Σχετικές ειδήσεις