ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα γραφεία της Real: Βρέθηκαν γκαζάκια – Φωτογραφίες ντοκουμέντο, καταγγελίες για εκρήξεις

Φωτιά στα γραφεία της Real: Βρέθηκαν γκαζάκια – Φωτογραφίες ντοκουμέντο, καταγγελίες για εκρήξεις
Νίκος Χριστοφάκης

Η φωτιά στο κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της Real επί της λεωφόρου Κηφισίας εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης

Φωτογραφίες και video: Νίκος Χριστοφάκης

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας Real και του ραδιοφωνικού σταθμού RealFM καθώς στην είσοδο του κτηρίου εντοπίστηκαν γκαζάκια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα γκαζάκια βρέθηκαν δίπλα στο σύστημα εξαερισμού με την Πυροσβεστική πλέον να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το τι πραγματικά προκάλεσε τη φωτιά στο κτήριο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Σε τρεις εκρήξεις που ακούστηκαν πριν την έναρξη της φωτιάς είχε αναφερθεί νωρίτερα και ο εκδότης της εφημερίδας Νίκος Χατζηνικολάου ενώ το ίδιο είπε το πρωί της Τετάρτης και ο Μάνος Νιφλής.

«Όλες οι ενδείξεις μιλάνε για κάτι περίεργο. Για τρεις εκρήξεις μας μίλησαν αυτόπτες μάρτυρες. Μιλάμε για μια περίεργη κατάσταση που αρχίζει να διαμορφώνεται. Η πυρκαγιά έχει καταστρέψει τα πάντα. Μιλάμε για μια περίεργη κατάσταση από το πρωί της Τρίτης όταν ο Real έχασε το σήμα του για 3-4 ώρες» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Νιφλής.

Για «εμφανέστατα» ίχνη εμπρησμού που προκάλεσε τη φωτιά στα γραφεία του κτηρίου στα οποία στεγάζονται η εφημερίδα Real και ο ραδιοφωνικός σταθμός Real Fm έστειλε ο διευθυντής του δεύτερου, Γιώργος Χουδαλάκης.

«Η καταστροφή είναι σημαντική, ο όροφος είναι καμένος, Η φωτιά κατέβηκε από πάνω προς τα κάτω. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το μέγεθος της καταστροφής» δήλωσε ο Γιώργος Χουδαλάκης. Ο ίδιος τόνισε, μάλιστα, ότι «ελπίζουμε να είμαστε σύντομα στον αέρα και αυτό είναι το μήνυμα προς τους εμπρηστές».

Από τη φωτιά μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων η ηχολήπτρια Κατερίνα Βουτσά που βρισκόταν στο κτήριο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της.

Η φωτιά στην οποία επιχείρησαν 18 Πυροσβέστες με έξι οχήματα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγη ώρα μετά την εκδήλωσή της.

Δείτε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξεκίνησε από τον πάνω όροφο του κτηρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός και επεκτάθηκε προς τα κάτω.

Βίντεο από τις καταστροφές

Σχετικές ειδήσεις