ΕΛΛΑΔΑ

«Βουλιάζουν» τα λιμάνια παρά τις αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά - Γεμάτα τα πλοία με αδειούχους του Ιουλίου

«Βουλιάζουν» τα λιμάνια παρά τις αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά - Γεμάτα τα πλοία με αδειούχους του Ιουλίου
INTIME

Συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου - Παρά τις αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και σήμερα το λιμάνια ήταν γεμάτα με κόσμο

Αυξημένη είναι και σήμερα από νωρίς το πρωί η επιβατική κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου συνεχίζεται, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αποδράσουν για ένα Σαββατοκύριακο σε κάποιο κοντινό νησί της Αττικής.

Αν και οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν αυξηθεί λόγω της ανόδου των τιμών στα καύσιμα οι αδειούχοι εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ.

Να σημειωθεί ότι ήδη από τον Ιούνιο η κίνηση ήταν αυξημένη και τα πρώτα στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα από λιμεναρχεία και αξιωματούχους νησιών κάνουν λόγο για επισκέψεις-ρεκόρ για τα χρόνια της πανδημίας, με αφίξεις που φτάνουν -ή και ξεπερνούν- τα επίπεδα του 2019.

Μετά από δύο χρόνια αβεβαιότητας εν μέσω της ανησυχίας που προκάλεσε η πανδημία, αλλά των περιορισμών που επιβλήθηκαν εξαιτίας της, οι επιχειρηματίες χρειάζονται αυτή την αύξηση των αφίξεων, αλλά δεν είναι οι μόνοι, αφού και οι άνθρωποι που φεύγουν για διακοπές ανυπομονούσαν να μπορέσουν να χαλαρώσουν σε μια παραλία χωρίς μάσκες και σκληρά μέτρα περιορισμού.

Δείτε την gallery: