ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι ήταν στην κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Ποιοι ήταν στην κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου, εκδότες, δημοσιογράφοι, αλλά και εκατοντάδες πολίτες, βρέθηκαν σήμερα στον Ιερί ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, για να πουν το τελευταίο αντίο στην Μαρίκα Μητσοτάκη.

«Αν είχες ακούσει τους γιατρούς δεν θα ήμασταν εδώ, ούτε εγώ, ούτε η Ντόρα, ούτε η Αλεξάνδρα, ούτε η Κατερίνα», είπε συγκινημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον επικήδειο λόγο.

Μπροστά στο φέρετρο της γυναίκας που τόσο αγάπησε για σχεδόν μισό αιώνα, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με δυσκολία κρατάει τα δάκρυά του.

Δίπλα του, συντετριμμένη η Ντόρα Μπακογιάννη κρατά σφιχτά από το χέρι τα δύο της παιδιά. «Κουράγιο Ντόρα» φώναζε ο κόσμος που κατέκλεισε την οδό Σκουφά, ενώ το χειροκρότημα έγινε πιο έντονο όταν βγήκε από την εκκλησία ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάνα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Ζωή Λάσκαρη, ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλης Κόκκινος, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Στέφανος Μάνος, ο Ανδρέας Ψυχάρης, η Μιμή Ντενίση, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Βύρων Πολύδωρας, ήταν μερικοί από αυτούς που είπαν σήμερα το ύστατο χαίρε στη Μαρίκα Μητσοτάκη.