ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι απολογίες του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στα σχολεία

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι απολογίες του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στα σχολεία

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται για το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά μέσα σε σχολείο της Πάτρας

Σήμερα, Μ. Δευτέρα (29/4), οδηγήθηκε στον ανακριτή ο πρώτος κατηγορούμενος από τους συνολικά 19 συλληφθέντες που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, πρόκειται για έναν 19χρονο από νησί του Αιγαίο ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός υποστήριξε ότι ήταν θύμα της εγκληματικής οργάνωσης και όχι θύτης.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας συνελήφθησαν συνολικά 19 άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι μαθητές και 7 γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η διαδικασία των απολογιών για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν - κατά περίπτωση και σε βαθμό κακουργήματος - θα γίνει τμηματικά.

Σημειώνεται ότι αύριο, Μ. Τρίτη το κατώφλι του ανακριτή θα περάσουν οι υπόλοιποι ενήλικες, ενώ την Τετάρτη οι ανήλικες συλληφθέντες.

Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν χασίς και δισκία μέσα σε κρουασάν

Στο μεταξύ αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως, συγγενείς συλληφθέντων αρχηγικών μελών της οργάνωσης, που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, προσήλθαν στο Αστυνομικό Μέγαρο με σκοπό να τους επισκεφθούν και να τους δώσουν φαγητό.

Ωστόσο κατά τον προβλεπόμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκαν ποσότητες χασίς και δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μέσα σε κρουασάν!

Οι αστυνομικοί δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά και εν συνεχεία τους πέρασαν χειροπέδες. Πλέον και μέχρι να οδηγηθούν στον εισαγγελέα θα βρίσκονται παρέα με τους συγγενείς τους στα κρατητήρια της Ερμού.