ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία εργολάβου στη Ρόδο: Σήμερα απολογούνται ο ξενοδόχος και ο γιος του

Δολοφονία εργολάβου στη Ρόδο: Σήμερα απολογούνται ο ξενοδόχος και ο γιος του
Στον ανακριτή οδηγούνται οι δράστες της δολοφονίας του 46χρονου στη Ρόδο.
Δημοκρατική

Στον 53χρονο ξενοδόχο και τον 20χρονο γιο του έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Ρόδου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα οδηγηθούν σήμερα (10/9), στις 10 το πρωί, ενώπιον της Ανακρίτριας Υπηρεσίας ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταλύματος στο Φαληράκι της Ρόδου και ο 20χρονος γιος του, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία του εργολάβου οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ, 46 ετών, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών.

Στον 53χρονο ξενοδόχο και τον 20χρονο γιο του έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Ρόδου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία. Οι δυο δράστες φέρεται να αποδίδουν το θάνατο του 46χρονου σε ατύχημα, στο πλαίσιο άμυνας. Ο ιατροδικαστής Ρόδου, Παναγιώτης Κοτρέτσος, αποδίδει τον θάνατο σε δυο κτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε με τον εξαφανισθέντα κατά τις νυχτερινές ώρες της 28/08/2022 και έπειτα από λογομαχία που είχαν, έπιασε ένα σχοινί, το τύλιξε γύρω από τον λαιμό του και τον αναισθητοποίησε.

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος επιχειρηματίας είχε εξαφανιστεί από τις 28 Αυγούστου. Το πτώμα του 46χρονου βρέθηκε σε όχθη χειμάρρου μετά την υπόδειξη από τον 53χρονο ξενοδόχο.

Σήμερα οι δυο δράστες θα συνοδεύονται από τους δικηγόρους τους, Άκη και Δημήτρη Δημητριάδη και Δημήτρη Βαρβέρη. Την ώρα της απολογίας έχει προαναγγελθεί συγκέντρωση από φίλους και ομοεθνείς του στο δικαστικό μέγαρο.