ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη ανταπόκριση στην «Πράσινη Δράση» του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Μεγάλη ανταπόκριση στην «Πράσινη Δράση» του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Εξωτερική Πράσινη Δράση που διοργάνωσε το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με την 6η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ευελπίδων την Πέμπτη 17 Μαίου.

Στο κάλεσμα του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό παραπάνω από 400 εθελοντές – σπουδαστές της σχολής, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην πράσινη εξόρμηση στη φύση.

Με αρωγούς τη Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, τη Διεύθυνση Πρασίνου & Περιβάλλοντος και τη Διεύθυνση Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, φυτεύθηκαν 25 τετραγωνικά πρασίνου στην συμβολή των οδών Μουστοξύδη και Ευελπίδων ενώ σε συνεργασία με εργαζόμενους του Δήμου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του Πάρκου Ευελπίδων.

Κατά τη διάρκεια της Εξωτερικής Πράσινης Δράσης πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Equal Society ενώ στο τέλος οι συμμετέχοντες άφησαν το Περιβαλλοντικό Αποτύπωμά τους στο Πάρκο, ως ανάμνηση της επιτυχημένης συλλογικής προσπάθειας που πραγματοποιήθηκε!

Οι σπουδαστές του Τομέα Sound & Music Technology του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ ανέλαβαν την ηχητική επιμέλεια της εκδήλωσης, ενώ οι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς έφτιαχναν στους συμμετέχοντες καλοκαιρινά τατουάζ, στο Xena Tattoo Corner που είχε διαμορφωθεί στο Πάρκο!

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας Οικολογικής Ευαισθητοποίησης 2012, η οποία διοργανώθηκε για 4η χρονιά από το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.