ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Στον ανακριτή ο 28χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο

Αγρίνιο: Στον ανακριτή ο 28χρονος που κακοποίησε 4χρονο
Στον στρατιωτικό ανακριτή ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου.
eurokinissi.gr

Αγρίνιο: Στον στρατιωτικό ανακριτή ο 28χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου

Το πρωί της Δευτέρας και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 8 το πρωί, έφτασε στον στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα, ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου. Στο Στρατοδικείο μαζί με τον δικηγόρο του έφτασε ο κατηγορούμενος που κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο αγοράκι κατά την περίοδο που υπηρετούσε στο Στρατό, το καλοκαίρι του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία του, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο στις 18 Οκτωβρίου. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Οι ζωγραφιές του 4χρονου αποκάλυψαν τον εφιάλτη που βίωσε

Υπενθυμίζεται ότι το 4χρονο αγοράκι που έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του, περιέγραψε μέσα από δύο ζωγραφιές τη φρίκη από τον Αγρινιώτη.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκάλυψε τι «αναπαρίσταναν» οι δύο ζωγραφιές του μικρού παιδιού που εντόπισε ο πατέρας του και τις έδωσε σε παιδοψυχολόγο, ο οποίος και ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου, σύμφωνα με τον ειδικό.

Στη δεύτερη ζωγραφιά το 4χρονο αγόρι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη. Στη συνέχεια της περιγραφής ο 4χρονος αποκάλυψε στον πατέρα του και τον γιατρό του τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

Σχετικές ειδήσεις

Στον στρατιωτικό εισαγγελέα ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια

Αγρίνιο: Στη Λευκάδα ο 28χρονος - Κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Αγρίνιο: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα που κρατούσε παιδάκι