ΕΛΛΑΔΑ

Στον στρατιωτικό εισαγγελέα ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια

Στον στρατιωτικό εισαγγελέα ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια

Ο στρατιωτικός εισαγγελέας θα αποφασίσει να θα προφυλακιστεί ή αν θα συνεχίσει να είναι ελεύθερος μέχρι τη δίκη

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Στρατοδικείου Ιωαννίνων ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Μετά την απολογία του, ο στρατιωτικός εισαγγελέας είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ή θα συνεχίσει να είναι ελεύθερος μέχρι τη δίκη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κραβαρίτης, τα στοιχεία του οποίου, όπως και φωτογραφίες του, δημοσιοποιήθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου Ιωαννίνων πριν από δύο εβδομάδες, κατηγορείται ότι από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο του 2021, όταν έπαιρνε άδεια από τη στρατιωτική του μονάδα, επισκεπτόταν το σπίτι της οικογένειας του μικρού αγοριού και ασελγούσε πάνω του, έχοντας την κάλυψη της μητέρας του που εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ.

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί και σε βάρος της, αλλά βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Οι ζωγραφιές του 4χρονου αποκάλυψαν τον εφιάλτη που βίωσε

Το 4χρονο αγοράκι έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του, Δημήτρη Κραβαρίτη. Μέσα από δύο ζωγραφιές είχε περιγράψει με τον δικό του τρόπο τη φρίκη από τον Αγρινιώτη.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκάλυψε τι «αναπαρίσταναν» οι δύο ζωγραφιές του μικρού παιδιού που εντόπισε ο πατέρας του και τις έδωσε σε παιδοψυχολόγο, ο οποίος και ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου, σύμφωνα με τον ειδικό.

Στη δεύτερη ζωγραφιά το 4χρονο αγόρι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη. Στη συνέχεια της περιγραφής ο 4χρονος αποκάλυψε στον πατέρα του και τον γιατρό του τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: Στη Λευκάδα ο 28χρονος - Κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Αγρίνιο: Πού μένει ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Αγρίνιο: Αποκαλύψεις για τη δράση του 28χρονου και στην Κρήτη