ΕΛΛΑΔΑ

Τρίωρη «κόλαση» στον Κηφισό: Ο σπασμένος αγωγός έφερε απόλυτο χάος

Τρίωρη «κόλαση» στον Κηφισό: Ο σπασμένος αγωγός έφερε απόλυτο χάος

Κίνηση: Με μια ακόμη μέρα τραγικών καθυστερήσεων στον Κηφισό είναι αντιμέτωποι οι οδηγοί. Αποκαταστάθηκε η βλάβη αλλά, το κομφούζιο παραμένει. 

Πόση υπομονή και πόσο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου; Ήταν που ήταν τραγική η κατάσταση με την κίνηση στον Κηφισό, ήρθε και το σπάσιμο ενός αγωγού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και έφερε την... κόλαση!

Δεν μιλάμε για απλή κίνηση, μιλάμε για ακινητοποιημένα οχήματα για ώρες και απέραντο μποτιλιάρισμα από τον Πειραιά μέχρι την Μεταμόρφωση.

Όλα ξεκλίνησαν όταν στη γέφυρα της Βρυούλων ένα αγωγός νερού έσπασε, με αποτέλεσμα η Εθνική Οδός να μετατραπεί σε... συντριβάνι και τα αυτοκίνητα να περνούν κάτω από μια αψίδα νερού.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Τροχαία και συνεργεία της ΕΥΔΑΠ έφτασαν άμεσα στο σημείο, ωστόσο, το γεγονός ότι ήταν ώρα αιχμής έφερε το απόλυτο κομφούζιο. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτροπή κυκλοφορίας αλλά, προφανώς ο όγκος των οχημάτων δεν ήταν δυνατόν να απορροφηθεί.

Για σχεδόν τρεις ώρες ο Κηφισός έμοιαζε με απέραντο πάρκινγκ, δοκιμάζοντας τα νεύρα και την υπομονή των οδηγών.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, της Μεσογείων, της λεωφόρου Αθηνών και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ:

Αυξημένη είναι η κίνηση που παρατηρείται και στην Αττική Οδό.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στον περιφερειακό Υμηττού με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της έπεται από σύγκρουση δύο οχημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: «Κλειδί» η ιατροδικαστική για θανάτους ηλικιωμένων στα Λουτρά

Απειλές πολέμου από Ερντογάν και Τσαβούσογλου: Ο Tayfun φτάνει μέχρι την Αθήνα

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Εψαχνε παιδική πορνογραφία -100 βίντεο με παιδιά