ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Πυγμαχία-16χρονος: Ο δικηγόρος του προπονητή στο Newsbomb.gr

Πυγμαχία-16χρονος: Ο δικηγόρος του προπονητή στο Newsbomb.gr
GLOMEX

Πυγμαχία: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 16χρονος πρωταθλητής - Ο δικηγόρος του προπονητή στο Newsbomb.gr τονίζει ότι δεν οδήγησε η προπόνηση τον αθλητή σε λιποθυμία - Ο πατέρας στηρίζει τον δάσκαλο

Ώρες αγωνίας περνάνε για τρίτο 24ωρο οι γονείς του 16χρονου πρωταθλητή, ο οποίος λιποθύμησε στο μπάνιο του προπονητικού κέντρου στον Ταύρο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να χάσει τις αισθήσεις του και να οδηγηθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δικηγόρος του προπονητή και ιδιοκτήτη της σχολής, Αλέξης Παπαγιαννίδης, μίλησε στο Newsbomb.gr για τη θέση του προπονητή, τα πρώτα λεπτά μετά την πτώση αλλά και τις διαδικασίες μετά την επιστολή για διερεύνηση του ατυχήματος στον αθλητικό χώρο.

«Από την πρώτη στιγμή ο προπονητής και σύσσωμο το σωματείο είναι δίπλα στο παιδί και την οικογένεια», ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαγιαννίδης.

Σχετικά με το τι συνέβη πραγματικά και οδήγησε τον νεαρό αθλητή σε λιποθυμία και τάση για εμετό, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει να κάνει σε σχέση με οποιαδήποτε πάλη με αντίπαλο, όπως απαιτητικές προπονήσεις, όπως άλλοι θέλουν να αναφέρουν. Υπέστη το λιποθυμικό επεισόδιο στην τουαλέτα. Τα πραγματικά περιστατικά επιβεβαιώνονται από τον πατέρα που βρισκόταν στον χώρο προπόνησης» ξεκαθάρισε ο δικηγόρος.

Ο προπονητής μόλις αντίκρισε τον αθλητή χωρίς τις αισθήσεις του στο μπάνιο κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο.

Ο προπονητής έχει ήδη καταθέσει στον αθλητικό εισαγγελέα τα πραγματικά περιστατικά, τα οποία μάλιστα επιβεβαιώθηκαν. «Δεν σχετίζεται με μάχη. Δεν ήρθε σε σωματική επαφή. Φορούσε κάσκα και εξοπλισμό. Δεν υπήρχαν γυμνά κεφάλια. Βρήκε σε έτερο σημείο κατά την πτώση του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννίδης περιγράφοντας τον λόγο που ο 16χρονος χτύπησε τόσο άσχημα.

Ο νεαρός πρωταθλητής Ευρώπης βρίσκεται ακόμα στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση με τον προπονητή και ολόκληρο τον σύλλογο να είναι δίπλα στην οικογένεια και να αναμένει τις εξελίξεις.