ΕΛΛΑΔΑ

Το GiANT Heart της Novibet υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος και εκπληρώνει ευχές παιδιών

Το GiANT Heart της Novibet υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος και εκπληρώνει ευχές παιδιών
NOVIBET

Novibet: Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, φέρνοντας και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών «μαχητών». 

Το 2023 ξεκίνησε δυναμικά, για το GiANT Heart, το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Novibet, καθώς μέσω αυτού, συνεχίζουμε να χαρίζουμε χαμόγελα σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη. Έτσι, λοιπόν, στο ευρύτερο πλαίσιο των δράσεων της θετικής κοινωνικής συμβολής μας, συνάψαμε μια ακόμα Συμμαχία Αγάπης, αυτήν τη φορά με τον οργανισμό, Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, φέρνοντας και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών «μαχητών».

Το GiANT Heart, έχει καταφέρει στον πάνω από έναν χρόνο λειτουργίας του, να συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου με αρωγό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έτσι, μέσω του Make-A-Wish, καλούμαστε να γίνουμε κι εμείς αρωγοί των παιδιών και των οικογενειών τους, προσφέροντας έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό!

Μέσα από το GiANT Heart της Novibet, στοχεύουμε στο να προσφέρουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας, παρέχοντάς τους ίσες ευκαιρίες. Η Novibet «μεταμορφώνεται» σε WishMaker, στηρίζοντας το πρόγραμμα προσφοράς του Make-A-Wish, και με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στην εκπλήρωση της πρώτης ευχής, από πολλές που θα ακολουθήσουν. Πρώτη ευχή που εκπληρώνεται, είναι η ευχή της Ε., μιας μικρής «μαχητριας», η οποία ευχήθηκε να αποκτήσει ένα καινούριο ειδικό αμαξίδιο, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την ασφαλή μετακίνησή της, αναβαθμίζοντας έτσι σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητά της.

novibet-1.jpg
Η Ε. δοκιμάζει για πρώτη φορά το ειδικό της αμαξίδιο

Το αμαξίδιο που προσφέρθηκε στην Ε., συνοδευόταν ακόμη από πολλά δώρα και παιχνίδια, κάτι που γέμισε μεγαλύτερη χαρά την μικρή μας παραλήπτρια. Μερικά από αυτά τα δώρα που της κίνησαν το ενδιαφέρον, ήταν ένα επιτραπέζιο με την αγαπημένη των παιδιών, Peppa Pig, αλλά κι ένα φωτιστικό με εναλλαγές χρωμάτων και ήχων.

Η εκπλήρωση των ευχών του Make-A-Wish συνοδεύεται πάντα από συναισθήματα χαράς ενθουσιασμού, αλλά και συγκίνησης, και αυτήν τη φορά, η Novibet ήταν παρούσα σε όλη αυτήν την εμπειρία. Τα πρόσωπα, τόσο των γονιών όσο και της ίδιας της μικρής Ε., έλαμψαν από χαρά και συγκίνηση, όταν το αμαξίδιο έφτασε στο σπίτι, υπενθυμίζοντάς μας πόσο σημαντικό και απαραίτητο ήταν το συγκεκριμένο απόκτημα για την καθημερινότητα της μικρής. Τα αδέλφια της, αναπόσπαστο κομμάτι της ευχής της, έδειχναν κι εκείνα τον ενθουσιασμό τους, αγκαλιάζοντας συνεχώς την αδελφή τους!

Η Ε. μας χαρίζει το πιο μεγάλο της χαμόγελο, κρατώντας το Αστέρι της Ευχής, σύμβολο του γνωστού εκπαιδευτικού προγράμματος του οργανισμού

Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της προσπάθειας, στη Novibet, επιθυμία μας ήταν να συμμετάσχει ενεργά και το κοινό. Έτσι, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε έναν ειδικό μηχανισμό στην ιστοσελίδα μας, giantheart.gr, μέσω του οποίου οι χρήστες μας είχαν τη δυνατότητα να στείλουν τις δικές τους ευχές στα παιδιά του Make-A-Wish, ενώ παράλληλα πήραν μέρος στην κλήρωση για μοναδικά δώρα Antetokounbros. Με πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) ευχές, το κοινό, μας έδειξε για ακόμα μία φορά, πως είναι δίπλα μας, δίνοντάς μας έτσι μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίζουμε με παρόμοιες δράσεις! Όλες αυτές οι ευχές είναι πλέον έτοιμες να συνοδεύσουν την εκπλήρωση των επιθυμιών των παιδιών του Make-A-Wish. Και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Αυτή η μοναδική Συμμαχία Αγάπης θα συνεχιστεί με την εκπλήρωση περισσότερων ευχών, καθ’ όλη την διάρκεια του 2023.

Μείνετε συντονισμένοι …

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς The Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης της Novibet και του Γιάννη Αντετοκούνμπο συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας. Έκτοτε, με όχημα το The GiANT Heart, έχουν προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε τοπικές κοινωνίες, φορείς, αλλά και περιπτώσεις έκτακτων αναγκών. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.