ΕΛΛΑΔΑ

Ταύρος: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει πώς παρασύρθηκε ο 16χρονος από τον προαστιακό

Ταύρος: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει πώς παρασύρθηκε ο 16χρονος από τον προαστιακό
Glomex/Alpha

Ο 16χρονος, που χτυπήθηκε από συρμό προαστιακού στον Ταύρο, παραμένει στο νοσοκομείο Τζάνειο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι διασωληνωμένος, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από το σοβαρό ατύχημα κοντά στον σταθμό «Ταύρος» στον Προαστιακό, όπου συρμός παρέσυρε έναν 16χρονο και στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο ντοκουμέντο.

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Alpha, δείχνει τον 16χρονο να είναι στη διάβαση. Φαίνεται μάλιστα να κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση, προκειμένου να αποφύγει τον συρό του προαστιακού. Όμως, δεν τα καταφέρνει, αφού το παιδί που φαίνεται να μην πέρασε τις γραμμές, χτυπήθηκε από το τρένο σε μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα.

Ο 16χρονος παραμένει στο νοσοκομείο Τζάνειο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι διασωληνωμένος, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Την ίδια στιγμή, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι τη στιγμή που το τρένο σφυρίζει, οι μπάρες για τα αυτοκίνητα δεν κατεβαίνουν. Ακόμη, καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχει καμία φύλαξη για τους πεζούς, ούτε φωτισμός, ούτε και ηχοσήμανση.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.