ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Ταύρος: «Του σφύριζαν να απομακρυνθεί και δεν άκουγε» - Διασωληνωμένος ο ανήλικος

Ταύρος: «Του σφύριζαν να απομακρυνθεί και δεν άκουγε»  - Διασωληνωμένος ο ανήλικος
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Ταύρος: Το αγόρι παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ χρειάστηκε να διασωληνωθεί

«Του σφύριζε για να απομακρυνθεί αλλά αγνοούσε όλες τις υποδείξεις», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της για τον ανήλικο που τραυματίστηκε μετά από πτώση στις ράγες του προαστιακού στον Ταύρο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, την οποία εξέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο ανήλικος «όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί».

Το χρονικό του ατυχήματος

Ήταν πέντε λεπτά μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πτώση ανήλικου αγοριού στις ράγες του προαστιακού σιδηρόδρομου, σε αφύλακτη διάβαση, στον Ταύρο, επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Μηθύμνης

Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Το αγόρι παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Σύμφωνα με μαρτυρίες το παιδί χτυπήθηκε από τον διερχόμενο συρμό. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα λέει μάρτυρας, ο οποίος αναφέρει ότι υποθέτει πως το παιδί πήγε εσκεμμένα να χτυπηθεί, καθώς περαστικοί του φώναζαν για να τον προειδοποιήσουν.

Την διενέργεια της προανάκρισης έχει αναλάβει η αστυνομία προκειμένου να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Μαρτυρίες στον φακό του Newsbomb.gr:

Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν ότι επρόκειτο για ατύχημα και ότι σύμφωνα με τις κινήσεις του παιδιού, δεν προκύπτει απόπειρα αυτοκτονίας.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο έφηβος φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ οι γιατροί προχώρησαν σε σειρά εξετάσεων υπό τον φόβο της εσωτερικής αιμορραγίας. Ο 16χρονος υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, ενώ στη συνέχεια διασωληνώθηκε.

Σχετικές ειδήσεις