ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Έφαγε» 83.000 ευρώ από 35χρονη σε 17 μέρες πουλώντας της έρωτα

Θεσσαλονίκη: «Έφαγε» 83.000 ευρώ από 35χρονη σε 17 μέρες πουλώντας της έρωτα

Ένας 28χρονος στη Θεσσαλονίκη πήρε 83.000 ευρώ από 35χρονη γυναίκα μέσα σε 17 ημέρες πουλώντας της έρωτα. 

Ένας 28χρονος, γνωστός ως «Αμερικανός», στη Θεσσαλονίκη πήρε 83.000 ευρώ από 35χρονη γυναίκα μέσα σε 17 ημέρες πουλώντας της έρωτα και στόχευε σε περισσότερα.

Λόγος γίνεται για έναν 28χρονο Έλληνα, γεννημένο στη Νέα Υόρκη, εξού και το προσωνύμιό του «Αμερικανός», ο οποίος κατάφερε να πάρει 83.000 ευρώ από μία 35χρονη γυναίκα μέσα σε 17 μέρες.

Αναλυτικότερα, ο ομογενής γνωρίζει την άτυχη γυναίκα, συνάπτουν σχέση και σιγά - σιγά της λέει να κάνουν μαζί επιχειρήσεις. Έτσι, σταδιακά αρχίζει και της παίρνει χρήματα - στην πορεία και μετά τα 83.000 ευρώ που της πήρε σκαρφίστηκε ένα ακόμα κόλπο: της αναφέρει ότι έχει μπει φυλακή και ότι για να βγει έχω έχει ανάγκη από ένα ακόμα ποσό, 54.000 ευρώ.

Στο σημείο αυτό τα χαρτονομίσματα προσημειώνονται από την αστυνομία και έτσι έγινε δυνατό να έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία του, καθώς και φωτογραφίες του ίδιου προκειμένου να γίνει γνωστό αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος φαίνεται πως είναι ένας πολύ εύστροφος άνθρωπος που με την πειθώ απέσπασε αυτά τα χρήματα. Είναι μία υπόθεση απάτης, όπως είπε και ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Η 35χρονη ευκατάστατη γυναίκα είχε πάει στην αστυνομία και δήλωσε ότι έπεσε θύμα απάτης - έτσι άνοιξε η δικογραφία και ερευνάται πως λειτούργησε και κυρίως αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Η καταγγέλλουσα αντιλήφθηκε πως ο 28χρονος της… πουλούσε έρωτα με σκοπό να την εξαπατήσει και να της πάρει τα χρήματα. Ο 28χρονος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και προσπαθούσε να την πείσει για ένα επιχειρηματικό βήμα, το οποίο φυσικά και ήταν απάτη αλλά θα έβαζε στην τσέπη του δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Πάντως, φαίνεται πως ο 28χρονος είχε γνωστοποιήσει την συγκεκριμένη γυναίκα, γνωρίζοντας λογικά την οικονομική κατάστασή της.

Σχετικές ειδήσεις