ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023: Ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

Εκλογές 2023: Ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους
Eurokinissi

Εκλογές 2023: Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα εξυπηρετούνται για τις κρατήσεις και εκδόσεις των εισιτηρίων τους αποκλειστικά και μόνο από τα τηλεφωνικά κέντρα στους αριθμούς κλήσης 801 11 20 000 (Aegean) και 210 62 61 000 (Olympic Air). 

Στο πλαίσιο των εκλογών 2023 θα γίνουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε όσους δικαστικούς αντιπρόσωπους απαιτείται να να μετακινηθούν αεροπορικώς ανά την επικράτεια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική κατεπείγουσα απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, τόσο η Aegean Airlines όσο και η Olympic Air, θα προβούν σε όλο το δίκτυο των πτήσεων του εσωτερικού (συμπεριλαμβανομένων και των λεγόμενων «άγονων γραμμών», δηλαδή των δρομολογίων στα οποία έχουν επιβληθεί υποχρεώσεις παροχής δημόσιας υπηρεσίας) στη διάθεση ειδικού εκπτωτικού ναύλου. Και η απόφαση αυτή, φυσικά, σκοπεύει να βοηθηθούν οι αντιπρόσωποι των δικαστικών αρχών προκειμένου να ασκήσουν εύρυθμα και απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους.

Μάλιστα, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα εξυπηρετούνται για τις κρατήσεις και εκδόσεις των εισιτηρίων τους που αφορούν την άσκηση των καθηκόντων τους, αποκλειστικά και μόνο από τα τηλεφωνικά κέντρα των δυο εταιρειών στους αριθμούς κλήσης 801 11 20 000 (Aegean) και 210 62 61 000 (Olympic Air). Στα ίδια τηλέφωνα επικοινωνίας θα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους και παραπάνω πληροφορίες.

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων

Το Υπουργείο Εσωτερικών παραθέτει και διευκρινίσεις αναφορικά με τους ειδικούς ναύλους που προσφέρονται για τους δικαστικούς αντιπροσώπους:

Αναφορικά με την τιμή, λοιπόν, του ναύλου απλής μετάβασης σε απευθείας πτήση εσωτερικού, θα κοστίσει 41 ευρώ αρκεί να κλειστεί το εισιτήριο έως 20 Μαΐου και η περίοδος του ταξιδιού να μην είναι πέραν της 23ης Μαΐου. Άρα το κόστος μετ’ επιστροφής ανέρχεται στα 82 ευρώ.

Στην προαναφερθείσα τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και ένα προσωπικό αντικείμενο. Να σημειωθεί, δε, πως ειδικά και μόνο για τα απευθείας δρομολόγια Ρόδος – Καστελόριζο και Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα στην τιμή αυτή θα περιλαμβάνεται και μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά.

Προσοχή, στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου.

Τα προβλεπόμενα αεροπορικά δρομολόγια

Τα δρομολόγια που περιλαμβάνονται στις παραπάνω προβλέψεις ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής είναι τα εξής:

Αθήνα – Θεσσαλονίκη
Αθήνα – Ηράκλειο
Αθήνα – Χανιά
Αθήνα – Ιωάννινα
Αθήνα – Καβάλα
Αθήνα – Αλεξανδρούπολη
Αθήνα – Κεφαλονιά
Αθήνα – Κέρκυρα
Αθήνα – Σάμος
Αθήνα – Χίος
Αθήνα – Μυτιλήνη
Αθήνα – Κως
Αθήνα – Ρόδος
Αθήνα – Λήμνος
Αθήνα – Μύκονος
Αθήνα – Σαντορίνη
Αθήνα – Ικαρία
Αθήνα – Κύθηρα
Αθήνα – Καλαμάτα
Αθήνα – Πάρος
Αθήνα – Κάρπαθος
Αθήνα – Σκιάθος
Αθήνα – Ζάκυνθος
Αθήνα – Μήλος
Αθήνα – Νάξος
Αθήνα – Σητεία
Αθήνα – Λέρος
Αθήνα – Σκύρος
Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη – Χανιά
Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη
Θεσσαλονίκη – Κως
Θεσσαλονίκη – Ρόδος
Θεσσαλονίκη – Σάμος
Θεσσαλονίκη – Χίος
Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα
Θεσσαλονίκη – Λήμνος
Θεσσαλονίκη – Ικαρία
Ρόδος – Καστελόριζο
Λήμνος – Ικαρία

Σχετικές ειδήσεις