ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός 90χρονης από τον εγγονό της - «Θα σε σκοτώσω, θα σε λιώσω»

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός 90χρονης από τον εγγονό της - «Θα σε σκοτώσω, θα σε λιώσω»
Pixabay

Ο δράστης οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή για το σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός μίας γυναίκας 90 ετών από τον Αλμυρό Βόλου και μάλιστα για πολλοστή φορά.

Η άτυχη ηλικιωμένη έπεσε θύμα από τον 41χρονο εγγονό της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και όλα δείχνουν πως δεν ακολουθεί καμία αγωγή. Ο δράστης οδηγήθηκε χθες, Τρίτη στη φυλακή καθώς καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο σε 18 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή για το σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 41χρονος ήταν αποφυλακισμένος με όρους γι’ αυτό και αποφασίστηκε η επιστροφή του στη φυλακή. Ο ίδιος στη δίκη επέμενε ότι δεν θα την ξαναχτυπήσει προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

«Ναι, το έκανα και λυπάμαι, δεν θα το ξανακάνω. Τη χτύπησα στα πόδια, δείξτε μου επιείκεια» δήλωσε στην έδρα.

Η 90χρονη βρέθηκε την Τρίτη ως μάρτυρας στο δικαστήριο, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει κουβέντα, ενώ ο εγγονός της βρισκόταν σε παραληρηματική κατάσταση έξω από το εισαγγελικό γραφείο, αναμένοντας τη μεταφορά του στις φυλακές. Ο θύτης δεν αναφέρθηκε στην αφορμή που τον οδήγησε να επιτεθεί σε ένα πρόσωπο ανήμπορο ακόμα και να περπατήσει.

Ο 41χρονος απείλησε επίσης και τον θείο του λέγοντας πως θα τον σκοτώσει. «Θα σε σκοτώσω, θα σε λιώσω» είπε την ώρα που βρισκόταν σε αμόκ.