ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης στην Ιερισσό: Έκκληση από τον αδελφό της

Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης στην Ιερισσό: Έκκληση από τον αδελφό της

«Αναγκάστηκα να χωρίσω τη γυναίκα μου για να παντρευτώ την Ειρήνη, αλλά έγινε μία άσχημη κωλοτούμπα και εξαφανίστηκε». ισχυρίζεται άνδρας ο οποίος εμφανίζεται ως σύντροφος της 48χρονης αγνοούμενης από την Ιερισσο

Κορυφώνεται η αγωνία για την Ειρήνη Παπαγγέλου, 48 ετών, η οποία αγνοείται από τη στην Ιερισσό, ενώ η εκπομπή «Φως στο τούνελ» έχει ξεκινήσει έρευνες για όσα τυχόν μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου να εντοπιστείαα η 48χρονη.

Ένα από τα αδέλφια της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τις καταγγελίες που είχε κάνει η ίδια στην αστυνομία για κακοποίηση από τον σύντροφό της.

«Λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Τώρα για ποιο λόγο, να είδε κάτι, να της έκαναν κάτι, δεν μπορώ να ξέρω. Είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ψάξαμε όλα τα μέρη στην ευρύτερη περιοχή, βουνά, παραλίες, ξενοδοχεία, μαγαζιά, εκκλησίες, τράπεζες, ρωτήσαμε ανθρώπους. Έχουμε καλύψει μεγάλο ποσοστό από γνωστούς, φίλους και παρέες».

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος ανέφερε:

«Έχουμε ψάξει πάρα πολύ. Το μυαλό μας πάει στο χειρότερο δυστυχώς. Αυτό είναι που φοβόμαστε. Δούλευαν μαζί με δύο αδέλφια μας σε ελαιοτριβείο. Κατά διαστήματα ήταν στη Γερμανία, δούλευε σε ξενοδοχεία.

»Αρρώστησε όμως από θυρεοειδή, την πήγαμε σε κάποια κλινική, έκανε εγχείρηση και ήρθε ένας που δήλωσε αρραβωνιαστικός της από την Ουρανούπολη και την έβγαλε.

»Συχνά τσακώνονταν, μάλωναν και διαπληκτίζονταν και κάποιο βράδυ μας ζήτησε να πάμε να την πάρουμε. Πήγαινε στην αστυνομία και έκανε καταγγελίες για την κακοποίηση που δεχόταν από αυτόν, αλλά τα έβρισκαν και επέστρεφε πάλι».

Ο σύντροφος

Η εκπομπή βρήκε τον άνδρα, έναν κτηνοτρόφο, με τον οποίο, όπως λέει ο ίδιος, η Ειρήνη τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρούσε σοβαρή σχέση και ετοιμάζονταν για γάμο.

«Μέναμε μαζί. Τα δύο πρώτα χρόνια η σχέση μας ήταν καλή. Μετά κάτι έγινε και χάλασε, εξαφανίστηκε εκείνη όπως τώρα, χωρίς να ξέρω για ποιο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύντροφός της.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του «Τούνελ» για τους μεταξύ τους καβγάδες, αρχικά παρέμεινε σκεπτόμενος, μην μπορώντας να δώσει κάποια απάντηση. Στη συνέχεια ανέφερε:

«Εννοείται πως εγώ δεν την έχω χτυπήσει ποτέ. Ούτε που την έχω ακουμπήσει. Εκείνη με χτυπούσε πολλές φορές. Από τον Ιούνιο και μετά εγώ δεν την ξαναείδα».

Το ζευγάρι στο παρελθόν ετοιμαζόταν να ενωθεί και με τα ιερά δεσμά του γάμου, ωστόσο κάτι στράβωσε.

«Αναγκάστηκα να χωρίσω τη γυναίκα μου για να παντρευτώ την Ειρήνη αλλά έγινε μία άσχημη κωλοτούμπα και εξαφανίστηκε».

Όπως ισχυρίζεται ο φίλος της, παρότρυνε την οικογένεια να απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη για να ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνισή της.

«Λέω στα αδέλφια της τόσο καιρό, «ρε παιδιά η αδελφή σας δεν είναι ούτε βελόνα, ούτε καρφίτσα. Είναι δυνατόν τόσο καιρό να μην έχετε πάει στη Νικολούλη;” Εγώ δεν κρατάω κακία, αλλά δεν μπορώ συνέχεια αυτό το πράγμα. Απλώς προσεύχομαι ότι είναι όλα καλά, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο».