ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία στην Αρχαία Ολυμπία: Νεκρός ένας 40χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών

Άγρια δολοφονία στην Αρχαία Ολυμπία: Νεκρός ένας 40χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών
Eurokinissi

Ένας 80χρονος σκότωσε εν ψυχρώ έναν 40χρονο άνδρα σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας. Φαίνεται να υπήρχαν κτηματικές διαφορές ανάμεσά τους. Το θύμα ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών

Άγρια δολοφονία με θύμα έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών και δράστη έναν 80χρονο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Ιουνίου στην Αγία Τριάδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το patrisnews το θύμα και ο δράστης φέρεται να είχαν κτηματικές διαφορές, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πυροβολήσει και να σκοτώσει εν ψυχρώ τον 40χρονο άνδρα.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως το θύμα, είχε μεταβεί σε κτήμα ιδιοκτησίας του δράστη, για να του εκφράσει κάποια παράπονα. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε καβγά, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την κυνηγετική του καραμπίνα και να πυροβολεί τον 40χρονο.

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ στην περιοχή αναμένεται και ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.