ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική κακοποίηση ζώου στη Ζάκυνθο: Έδεσε σκύλο στον κοτσαδόρο και τον έσερνε

Σοκαριστική κακοποίηση ζώου στη Ζάκυνθο: Έδεσε σκύλο στον κοτσαδόρο και τον έσερνε
Glomex

Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά από τη Ζάκυνθο.

Άλλη μία φρικτή υπόθεση κακοποίησης ζώου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο και αποτελεί μάλιστα το δεύτερο περιστατικό στο νησί μέσα σε λίγες ημέρες.

Την υπόθεση δημοσιοποίησε ο «Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων», αναρτώντας το σοκαριστικό βίντεο που τράβηξε πολίτης στο Facebook. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο σκύλος ήταν δεμένος στον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου και σερνόταν στην άσφαλτο.

Ο οδηγός που είδε την σοκαριστική εικόνα και την κατέγραψε, φώναξε στον ιδιοκτήτη του σκύλου να σταματήσει και τον ρώτησε με έντονο ύφος γιατί το κάνει αυτό στο κακόμοιρο ζωάκι.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου σταμάτησε το όχημα και υποστήριξε ότι το είχε το σκυλί στο πορτ μπαγκάζ και πως δεν κατάλαβε πως έπεσε. Μάλιστα, έλυσε τον σκύλο από τον κοτσαδόρο και τον έβαλε στο πορτ μπαγκάζ.

Σημειώνεται ότι ούτε το πορτ μπαγκάζ είναι κατάλληλος χώρος για να μπαίνουν ζώα, ενώ το εν λόγω πορτ μπαγκάζ, όπως φαίνεται και στο βίντεο ήταν κλειστό. Επομένως, οι ισχυρισμοί του οδηγού δεν πείθουν κανέναν.

Παράλληλα, όπως τονίζεται όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στις αρμόδιες Αρχές, ενώ το πρόστιμο για τέτοια περιστατικά κακοποίησης ανέρχεται στα 30.000 ευρώ.