ΕΛΛΑΔΑ

Ίος: Ο ένας 18χρονος Ιρλανδός έπαθε ανακοπή όταν έμαθε για τον θάνατο του φίλου του

Ίος: Ο ένας 18χρονος Ιρλανδός έπαθε ανακοπή όταν έμαθε για τον θάνατο του φίλου του
Newsbomb archive.

Ο νεαρός Άντριου φέρεται να κατέρρευσε, όταν έμαθε ότι ο συμμαθητής του βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό.

Διαστάσεις αρχαίας τραγωδίας λαμβάνει η είδηση με τους δύο νεαρούς Ιρλανδούς μαθητές που «έχασαν» τη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών στην Ίο, όπου βρέθηκαν για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους, καθώς ο ένας εξ αυτών, ο Άντριου Ο’ Ντόνελ, υπέστη ανακοπή καρδιάς όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του συμμαθητή του, Μαξ Γουόλ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η τραγωδία άρχισε να εκτυλίσσεται χθες το πρωί (02/07) όταν από τις αρχές εντοπίσθηκε νεκρός σε γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη ο Γουόλ. Ο νεαρός Ιρλανδός, ο οποίος βρέθηκε στην Ίο μαζί με 69 συμμαθητές του από το Κολλέγιο «Σεντ Μάικλ», φέρεται να είχε αρχίσει να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ από το μεσημέρι του Σαββάτου, συνεχίζοντας τη διασκέδασή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τη Κυριακής.

Τότε ήταν που ο 18χρονος Μαξ θέλησε να γυρίσει στο κατάλυμά του με τα πόδια, καθώς η απόσταση ήταν μικρή. Ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν και όταν οι φίλοι του γύρισαν στο δωμάτιο και δεν τον βρήκαν, κάλεσαν την Αστυνομία, σύμφωνα με το cyclades24.gr. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το πιθανότερο σενάριο είναι ο νεαρός Μαξ να παραπάτησε και να βρέθηκε στο κενό, χτυπώντας στο κεφάλι.

Ωστόσο, η τραγωδία για την παρέα των Ιρλανδών δεν τελείωσε εκεί, καθώς λίγη ώρα αργότερα ο επίσης 18χρονος Άντριου, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια καρδιολογικά προβλήματα, «άφησε» την τελευταία του πνοή όταν ενημερώθηκε για τον τραγικό χαμό του συμμαθητή του.

«Είναι σοκαριστικό. Όλοι είναι συντετριμμένοι» δήλωσε ιδιοκτήτης ιρλανδικού μπαρ στην Ίο με έναν δεύτερο να συμπληρώνει ότι προσπαθούν να παρηγορήσουν τους φίλους των δύο παιδιών, μιλώντας στους Irish Times. «Υπάρχουν περίπου 1.000 νεαροί Ιρλανδοί στην Ίο, αυτή την περίοδο. Τους βοηθάω να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους. Όλοι όσοι είναι στο νησί βρίσκονται σε σοκ», προσέθεσε ο ένας από τους επιχειρηματίες.

Σχετικές ειδήσεις