ΕΛΛΑΔΑ

Θάνος Τζήμερος: «Ουδεμία προσωπική ανταλλαγή μηνυμάτων είχα με τα νεοορκισθέντα παραδείσια πτηνά»

Θάνος Τζήμερος: «Ουδεμία προσωπική ανταλλαγή μηνυμάτων είχα με τα νεοορκισθέντα παραδείσια πτηνά»

Αμέσως μετά η βουλευτής Τζόρτζια Κεφαλά ανήρτησε και η ίδια μια δημοσίευση στο Facebook γράφοντας ότι «Επίσης να ενημερωσω πως ο λογαριασμός που επικοινώνησε μαζί μου σαν Θανος Τζημερος ήταν ψευδής!»

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες που έχουν ξεκινήσει με πρωταγωνιστή τον Θάνο Τζήμερο ο οποίος ανεβάζει και πάλι τους τόνους με νέα του ανάρτηση που αφορά την Βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Τζήμερος σε ανάρτησή του έγραψε: «Φυσικά, ουδεμία προσωπική ανταλλαγή μηνυμάτων είχα με τα νεοορκισθέντα παραδείσια πτηνά. Και τρία tweets που χαλάλισα, πολύ τους ήταν. Θα μου πεις ότι το να μάθει κάποιος να ξεχωρίζει τους φαρσέρ, όταν βιώνει ολόκληρη την ύπαρξή του ως φάρσα, μάλλον τον ξεπερνάει».

Αμέσως μετά η βουλευτής Τζώρτζια Κεφαλά ανήρτησε και η ίδια μια δημοσίευση στο Facebook γράφοντας ότι «Επίσης να ενημερωσω πως ο λογαριασμός που επικοινώνησε μαζί μου σαν Θανος Τζημερος ήταν ψευδής! Ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου ο πραγματικός. Αυτά και τελειώνω αυτόν το χορό παραπληροφορησης εδώ! Παρακαλώ τα κανάλια να μην με παίρνουν τηλέφωνο!».

Σχετικές ειδήσεις