ΚΟΣΜΟΣ

Kέιτ Μίντλετον: Έβαλε ποδιά και «πήρε μέρος» σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής

H Κέιτ Μίντλετον
H Κέιτ Μίντλετον
ΑΡ

Η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο πλευρό της, έλαβε συμβουλές ψησίματος στον τελικό ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου. Αφορμή τα 75α γενέθλια του βρετανικού ΕΣΥ

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δέχτηκε μαθήματα στην παρασκευή κέικ όταν μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ συμμετείχεστον τελικό του Great British Baking Show, στο πλαίσιο ενός πάρτι για τον εορτασμό των 75ων γενεθλίων της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (NHS) που χρηματοδοτείται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Kέιτ και ο Ουίλιαμ βοήθησαν στο Big Tea Party που διοργάνωσε το NHS Charities Together προσθέτοντας μερικές τελευταίες πινελιές στην τούρτα και τα cupcakes της Alice Fevronia, δασκάλας που έγινε διάσημη σεφ. Η πριγκήπισσα πρόσθεσε επίσης το τοπ στη βασική τούρτα και είχε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις ειδικές δεξιότητες της Fevronia στη δημιουργία του γλυκού με θέμα το NHS.

«Η πριγκίπισσα ρωτούσε στην πραγματικότητα πολλές συμβουλές ψησίματος όπως «Πώς έγινε τόσο απαλή η βουτυρόκρεμα;» είπε η Fevronia. «Ανέφερε ότι είχε ξυπνήσει μερικές φορές προσπαθώντας να διακοσμήσει τις τούρτες γενεθλίων των παιδιών», προσθέτει. Ήθελε επίσης να μάθει πώς γίνονται τα πλαϊνά της τούρτας ίσια και λεία» «Ήμουν δάσκαλα, οπότε μπήκα σε λειτουργία δασκάλου. Έλεγα, "Σωστά, αυτό πρέπει να κάνεις". «Ήταν πολύ ωραίο που έπρεπε να της δώσω κάποιες συμβουλές!» είπε στο People.

«Ήταν πολύ διασκεδαστικοί», συνέχισε για το βασιλικό ζεύγος. «Απλώς περνούσαν καλά». Η εορταστική τούρτα της Fevronia ήταν διακοσμημένη στα μπλε και άσπρα χρώματα του βρετανικού ΕΣΥ και περιελάμβανε σημαντικές ημερομηνίες, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας που η αείμνηστη μαμά του Ουίλιαμ, πριγκίπισσα Νταϊάνα άνοιξε την πρώτη πτέρυγα AIDS στο NHS.