ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ομαλή η λειτουργία του αεροδρομίου - Ευχαριστίες από τους τουρίστες για το help desk

Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη ενημερώθηκε από ανώτατα στελέχη του αεροδρομίου
Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη ενημερώθηκε από ανώτατα στελέχη του αεροδρομίου

Πυρκαγιές: Απρόσκοπτα εξυπηρετούνται οι τουρίστες στο αεροδρόμιο Ρόδου, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στις αναχωρήσεις.

Η λειτουργία του αεροδρομίου της Ρόδου βρίσκεται πλέον σε συνθήκες ομαλότητας και οι επισκέπτες από το εξωτερικό εξυπηρετούνται απρόσκοπτα, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στις αναχωρήσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση από ανώτατα στελέχη του αερολιμένα «Διαγόρας» προς την υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη.

Η Υφυπουργός επισκέφτηκε το ειδικό γραφείο στήριξης που συστάθηκε στο αεροδρόμιο ώστε να διευκολύνει τουρίστες από το εξωτερικό. Ενημερώθηκε για τη βοήθεια που έχει παρασχεθεί στους ταξιδιώτες, όχι μόνον αυτούς που έχασαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα αλλά και όλους όσοι ήθελαν να επικοινωνήσουν με τις αρχές της χώρας τους ή αναζητούσαν πληροφορίες για τις πτήσεις τους.

Οι υπεύθυνοι του help desk υπογράμμισαν μάλιστα ότι, παρά τις απροσδόκητες συνθήκες που προκάλεσε η φωτιά, οι τουρίστες είναι ήρεμοι, «μας ευχαριστούσαν διαρκώς και εξέφρασαν ικανοποίηση».

Η ηγεσία του αεροδρομίου από την πλευρά της ανέφερε ότι, στο πλαίσιο της υποστήριξης των ταξιδιωτών, λειτουργεί ειδική πύλη στον χώρο ελέγχου διαβατηρίων στις αναχωρήσεις, προκειμένου να επιβιβάζονται απρόσκοπτα όσοι δεν διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Η Έλενα Ράπτη επισκέφτηκε επίσης την πρώτη από τις δύο αίθουσες - αναπαυτήρια που έχουν δημιουργηθεί στο αεροδρόμιο, με αξιοποίηση των 2.000 ράντζων τα όποια έχει παραδώσει στους χώρους φιλοξενίας και στον αερολιμένα η κυβέρνηση.

Σχετικές ειδήσεις