ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Δύο ενεργά μέτωπα σε Λιβαδάκι και Πλατανιστό

Φωτιά στην Κάρυστο: Δύο ενεργά μέτωπα σε Λιβαδάκι και Πλατανιστό
Σωτήρης Σκουλούδης / NEWSBOMB.GR

Η μάχη των πυροσβεστών στη νότια Εύβοια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις εστίες πυρκαγιάς να εντοπίζονται στις περιοχές Λιβαδάκι και Πλατανιστό της Καρύστου.

Αποστολή στην Κάρυστο: Σωτήρης Σκουλούδης

Συνεχίζεται η «τιτάνια» μάχη των πυροσβεστών στη νότια Εύβοια και συγκεκριμένα τις περιοχές Λιβαδάκι και Πλατανιστό της Καρύστου.

Η κατάσταση είναι αρκετά επικίνδυνη, αλλά όχι ανεξέλεγκτη

Όσον αφορά το Λιβαδάκι, δεν υπάρχουν κατοικίες κοντά στο σημείο, αλλά μονάχα διάσπαρτα έργα για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών. Στο σημείο επιχείρησαν και εναέρια μέσα, έως τη δύση του ηλίου. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση. Η εικόνα στη δεύτερη εστία, στον Πλατανιστό, είναι σαφώς χειρότερη, αφού οι φλόγες να έχουν φθάσει στις αυλές σπιτιών. Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι (24/07) έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των δύο χωριών από το «112».

Φωτιά στην Εύβοια: Ο αδελφός του αγνοούμενου κτηνοτρόφου στο Newsbomb.gr

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες εντοπισμού του 38χρονου κτηνοτρόφου Παναγή Βερούχη που αγνοείται από χθες το βράδυ πριν ξεκινήσει η πυρκαγιά όταν πήγε να βρει το κοπάδι του, έξω από το χωριό, και δεν επέστρεψε. ο άνδρας αγνοείται για περισσότερες από 24 ώρες, ενώ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, όπως ανέφερε ο αδελφός του, μιλώντας αποκλειστικά στο Newsbomb.gr. Πριν από λίγο, δηλώθηκε η εξαφάνιση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα λέει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr, ο αδελφός του, Πολυχρόνης, ο 38χρονος που αγνοείται δεν έχει προβλήματα υγείας.

Δείτε το βίντεο:

Από χθες (23/07), η οικογένειά του αναζητά τον κτηνοτρόφο, ωστόσο δεν έχουν κάποιο νέο στοιχείο. Στις έρευνες εντοπισμού του, συμβάλλουν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις