ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 41χρονου κτηνοτρόφου - Αγνοούνται τα ίχνη του

Φωτιά στην Κάρυστο: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 41χρονου κτηνοτρόφου - Αγνοούνται τα ίχνη του

Τι λέει ο αδερφός του κτηνοτρόφου που αγνοείται από όταν ξέσπασε η φωτιά στην Κάρυστο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 41χρονου κτηνοτρόφου από την Κυριακή (23/7) στην Κάρυστο. Όταν η φωτιά πλησίαζε το μαντρί του ο άνδρας πήγε εκεί για να σώσει τα ζώα του και έκτοτε αγνοείται.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (25/7) το Mega, ο αδερφός του κτηνοτρόφου που έχει εξαφανιστεί επισημαίνει πως ο 41χρονος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και έτσι ο ίδιος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Την ίδια στιγμή οι περισσότεροι κάτοικοι του Πλατανιστού εκτός από κάποιους ηλικιωμένους δεν έχουν εκκενώσει την περιοχή, παρόλες τις εκκλήσεις του 112 και μένουν για να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους.

Η μάχη με τις φλόγες στην Κάρυστο ήταν το βράδυ της Δευτέρας (24/7) ολονύχτια. Ειδικότερα στις 2 παρά είκοσι τα ξημερώματα της Τρίτης ήρθε μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του Πλατανιστού προκειμένου να εκκενώσουν προς την Κάρυστο.

Στην είσοδο του οικισμού υπάρχουν σπίτια ωστόσο μέσα στον οικισμό υπάρχουν αναζωπυρώσεις, με τη βλάστηση να μην είναι χαμηλή όπως σε άλλα σημεία, αλλά υπάρχουν και δέντρα.

Οι αναζωπυρώσεις είναι διάσπαρτες και μέχρι στιγμής δεν φυσάει αλλά όπως αναφέρει η ΕΜΥ από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν ισχυροί άνεμοι.

Φωτιά στην Εύβοια: Ο αδελφός του αγνοούμενου κτηνοτρόφου στο Newsbomb.gr

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες εντοπισμού του 38χρονου κτηνοτρόφου Παναγή Βερούχη που αγνοείται από χθες το βράδυ πριν ξεκινήσει η πυρκαγιά όταν πήγε να βρει το κοπάδι του, έξω από το χωριό, και δεν επέστρεψε.

Σύμφωνα με όσα λέει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ο αδελφός του Πολυχρόνης ο 38χρονος που αγνοείται δεν έχει προβλήματα υγείας.

Από χθες η οικογένεια του αναζητά τον κτηνοτρόφο, ωστόσο δεν έχουν κάποιο νέο στοιχείο στις έρευνες εντοπισμού του συμβάλουν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.