ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση Καναντέρ – Βουλή: Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο των δύο πιλότων

Πτώση Καναντέρ – Βουλή: Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο των δύο πιλότων
INTIME.

Η ολομέλεια της Βουλής τήρησε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο των δύο πιλότων του μοιραίου Καναντέρ, το οποίο συνετρίβη στον Πλατανιστό Ευβοίας.

Πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου για την ψήφο των αποδήμων, η Βουλή τήρησε ενός λεπτού σιγή για την τραγική απώλεια των δύο πιλότων του Καναντέρ, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που «έχασαν» τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον Πλατανιστό Ευβοίας.

Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, τόνισε ότι «έχω λάβει επίσημη ενημέρωση, παρακαλώ να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή». Ο προεδρεύων, Γιάννης Πλακιωτάκης, ανέφερε πως «θα ήθελα να εκφράσουμε την οδύνη μας για τους πιλότους μας, που έπεσαν κάνοντας το καθήκον τους, με ηρωισμό και αυτοθυσία για την κατάσβεση της φωτιάς».

«Δύο μαχητές που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους. Περαιτέρω συζήτηση περιττεύει. Ας δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν», ολοκλήρωσε η Νίκη Κεραμέως.

Σχετικές ειδήσεις