ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση Καναντέρ: Το μήνυμα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ – «Ημέρα οδύνης για την Ελλάδα»

Πτώση Καναντέρ: Το μήνυμα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ – «Ημέρα οδύνης για την Ελλάδα»
EUROKINISSI.

«Ημέρα οδύνης για την Ελλάδα, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πολεμική Αεροπορία», υπογράμμισε ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο των δύο πιλότων του Καναντέρ, που συνετρίβη στον Πλατανιστό της Καρύστου Ευβοίας.

Θλίψη έχει «σκορπίσει» στο πανελλήνιο, η είδηση του θανάτου των δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας εν ώρα καθήκοντος, μετά την πτώση του Καναντέρ στον Πλατανιστό της Καρύστου Ευβοίας, όπου επιχειρούσαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην περιοχή.

«Η σημερινή, είναι ημέρα οδύνης για την Ελλάδα, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πολεμική Αεροπορία», ανέφερε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στη συλλυπητήρια τοποθέτησή του.

«Ημέρα οδύνης για την Ελλάδα, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πολεμική Αεροπορία μετά την πτώση του Canadair CL–215 και την απώλεια του Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, την ώρα που έδιναν μάχη για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην Κάρυστο. Οι σκέψεις μας, στους οικείους τους! Δεν υπάρχουν λόγια», τόνισε ο Κωνσταντίνος Φλώρος σε δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.

Σχετικές ειδήσεις