ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαροπούλου για τον θάνατο των δύο πιλότων του Καναντέρ: «Βαθιά οδύνη, όλη η Ελλάδα πενθεί»

Σακελλαροπούλου για τον θάνατο των δύο πιλότων του Καναντέρ: «Βαθιά οδύνη, όλη η Ελλάδα πενθεί»
INTIME.

«Δύο ιπτάμενοι ήρωες “έχασαν” τη ζωή τους», υπογράμμισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο των δύο πιλότων του Καναντέρ, που συνετρίβη στον Πλατανιστό της Καρύστου Ευβοίας.

Θλίψη έχει «σκορπίσει» στο πανελλήνιο, η είδηση του θανάτου των δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας εν ώρα καθήκοντος, μετά την πτώση του Καναντέρ στον Πλατανιστό της Καρύστου Ευβοίας, όπου επιχειρούσαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην περιοχή.

«Δύο ιπτάμενοι ήρωες “έχασαν” τη ζωή τους. Αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες, θυσιάσθηκαν επιτελώντας το καθήκον τους», ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στη συλλυπητήρια τοποθέτησή της.

Η δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

«Δύο νέοι άνθρωποι, ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς και ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, “έχασαν” σήμερα τη ζωή τους, στη μάχη κατά της φωτιάς. Δύο ιπτάμενοι ήρωες, ανάμεσα στους εκατοντάδες άλλους που παλεύουν μέρες τώρα, με την πύρινη λαίλαπα.

Αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες, οι χειριστές του μοιραίου Καναντέρ θυσιάσθηκαν επιτελώντας το καθήκον τους. Η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη και η οδύνη για την απώλειά τους βαθιά. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους, καθώς και τους συναδέλφους τους. Όλη η Ελλάδα πενθεί μαζί τους».

Σχετικές ειδήσεις